x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 ianuarie. Gemenii au probleme oftalmologice

Horoscop zilnic, 12 ianuarie. Gemenii au probleme oftalmologice

11 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 ianuarie. Gemenii au probleme oftalmologice

Berbec

Un prieten se va comporta ciudat şi nu va fi prea comunicativ. Începi să te întrebi care ar putea fi cauza, dar nimic nu are de-a face cu tine.

Taur

Întâlnirea planificată cu persoana iubită va fi anulată din diverse motive, ori din cauza ta, sau a celuilalt. Bucură-te de singurătate cu o carte, sau cun un film bun.

Gemeni

Vei avea nişte dureri de cap cumplite din cauza ochilor. Poate că e timpul să faci un control oftalmologic şi să îţi iei nişte ochelari, sau să îi schimbi dacă ai deja.

Rac

Probleme de la serviciu nu te lasă în pace nici când dormi. Ai avut un coşmar în care se făcea că pierzi totul. Nu te panica şi nu crede în vise. Situaţia este mai bună în realitate.

Leu

Oricât ai încercat să eviţi asta, va apărea un conflict în programul tău. O întâlnire de afaceri se va intersecta cu un eveniment social. Dacă te organizezi atent, ai putea ajunge la ambele.

Fecioară

Aştepţi de ceva timp un email important şi ar trebui să ajungă azi. Nu-ţi concentra atenţia doar pe acest lucru pentru că ai şi alte lucruri de făcut şi îţi faci doar rău.

Balanţă

Ai foarte mari dubii referitoare la afacerea pe care trebuie să o închei până la sfârşitul săptămânii. Verifică totul foarte bine înainte şi consultă-te cu specialiştii înainte de a lua o decizie.

Scorpion

La fel ca şi Balanţele, trebuie să iei nişte hotărâri ferme şi să le argumentezi în faţa colegilor de serviciu, a familiei şi a prietenilor. Fii liniştit pentru că te vor înţelege.

Săgetător

 Vei primi o mulţime de mesaje de la prieteni, rude, colegi, dar le vei înţelege greşit sensul. În plus, nu ştii de ce te-au asaltat acum. Poate vremea de afară, sau starea de sănătate sunt de vină.

Capricorn

Continui să ai dubii referitoare la situaţia financiară şi devii irascibil când ceilalţi îţi spun că totul e bine şi că nu ai motive de îngrijorare. Ar fi bine să te calmezi şi să îi asculţi.

Vărsător

Vei primi nişte veşti nu tocmai plăcute la serviciu care te vor pune pe gânduri. Iei în considerare ca, în viitorul apropiat, să îţi schimbi locul de muncă.

Peşti

De obice, eşti o persoană foarte raţională şi logică şi nu îţi scapă nimic. De data asta însă, ai obosit să cauţi motive şi explicaţii pentru comportamentele oamenilor.

×