x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 iulie 2016. Este o zi ideală să te dedici hobby-urilor pe care le ai

Horoscop zilnic, 12 iulie 2016. Este o zi ideală să te dedici hobby-urilor pe care le ai

11 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 iulie 2016. Este o zi ideală să te dedici hobby-urilor pe care le ai

Berbec: Este posibil să trebuiască să găzduieşti un eveniment, însă apar tot felul de probleme. Păstrează-ţi cumpătul şi gândeşte creativ.

Taur: Dai de un pisălog la un eveniment social şi îţi trebuie foarte multă răbdare pentru a nu-l trimite la plimbare. Încearcă să fii diplomat.

Gemeni: Este o zi ideală să te dedici hobby-urilor pe care le ai. Excelezi când vine vorba de activităţi creative, dar nu şi la activităţi practice.

Rac: Un subiect te pasionează atât de tare încât, vorbind despre el, reuşeşti să atragi curiozitatea celor din jur. Eşti privit ca un profesor.

Leu: Te fereşti de agitaţie, astăzi. Eşti într-o dispoziţie meditativă şi îţi place să te laşi cuprins de idei profunde, chiar dacă nu practice.

Fecioară: Începi să priveşti relaţia amoroasă în care te afli cu mai multă logică. Descoperi defecte la partener şi posibile puncte slabe ale cuplului.

Balanţă: Situaţia ta actuală devine o sursă de nemulţumire. Începi să te gândeşti serios la oportunitatea unei schimbări radicale în viaţa ta.

Scorpion: De regulă ai o gândire riguroasă, care pleacă de la date concrete. Azi tinzi să speculezi mai mult, însă. Nu te lăsa dus de val.

Săgetător: Îţi vin multe idei bune, dar în agitaţia zilei este posibil să le uiţi. Poate că ar trebui să le notezi pentru a le aplica altă dată.

Capricorn: Totul pare roz în viaţa amoroasă. Ţi se pare că trăieşti într-un basm. Bucură-te de aceste clipe, dar încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ.

Vărsător: Energia pe care o simţi încă de dimineaţă te face să abordezi cu multă determinare un proiect personal. Îţi faci un program şi te ţii de el.

Peşti: Îţi petreci ziua visând cu ochii deschişi la călătorii în locuri îndepărtate. Planurile tale de vacanţă sunt îndrăzneţe, dar nerealiste.

×
Subiecte în articol: horoscop