x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 iunie. Săptămâna începe tensionat

Horoscop zilnic, 12 iunie. Săptămâna începe tensionat

11 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 iunie. Săptămâna începe tensionat
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te simţi lipsit de energie şi doreşti să-ţi încarci bateriile cumva. Gândeşte-te ce-ţi face plăcere să faci şi aşa vei avea bateriile pline.

Taur

Se anunţă o zi tensionată şi nu prea te simţi în formă să ai de-a face cu o astfel de atmosferă în jurul tău. Relaxează-te puţin.

Gemeni

Nu prea ştii care să fie următorul pas pe care să îl faci. Te simţi extenuat şi plictisit. Încearcă să faci sport, e minunat pentru trup şi minte.

Rac

Simţi că eşti într-o situaţie fără rezolvare şi nu îţi poţi pune gândurile în ordine. Astăzi se anunţă o zi tensionată, dar vei trece peste.

Leu

Astăzi se anunţă o zi în care tinzi să rememorezi părţi din trecut, căci retrăieşti nişte amintiri cu adevărat frumoase. O zi a trecutului!

Fecioară

Eşti într-o profundă armonie interioară astăzi. Te simţi foarte bine,  pentru că nu ai mai fost de mult atât de conectat cu propriile emoţii.

Balanţă

Banii nu pot cumpăra fericirea, însă ziua de luni te prinde gândindu-te numai la bani, fără să ştii ce îţi doreşti de fapt.      

Scorpion

Ţi-ai stabilt  atât de bine planurile pentru viitor, încât reuşeşti să-i faci şi pe cei din jur să vizualizeze tot ceea ce le povesteşti.

Săgetător

Azi ai nevoie să petreci puţin timp singur. Cei din jur pot interpreta asta ca fiind o formă de supărare, însă te simţi foarte fericit.

Capricorn

Ceva ce ai încercat în trecut să realizezi şi nu ai reuşit se apropie de rezultate favorabile în sfârşit.  Dă tot ce ai mai bun!

Vărsător

Astăzi te simţi copleşit de emoţii, iar cei din jur pot încerca să profite de asta. Te simţi expus mai mult decât ar fi trebuit.

Peşti

În loc să încerci să fii de acord cu tot ce se iveşte nou azi, păstrează-ţi planurile făcute în trecut, iar lucrurile vor decurge perfect.

×