x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 12 octombrie 2015. Sclipirile mentale te vor ajuta sa intelegi subiecte care ti-au dat mult de furca

Horoscop zilnic 12 octombrie 2015. Sclipirile mentale te vor ajuta sa intelegi subiecte care ti-au dat mult de furca

11 Oct 2015   •   18:53
Horoscop zilnic 12 octombrie 2015. Sclipirile mentale te vor ajuta sa intelegi subiecte care ti-au dat mult de furca


Horoscop 12 octombrie. Berbec
Relatiile parteneriale iau turnuri neasteptate. Unele se incheie definitiv, altele incep, dar incep pe un fundal instabil, chiar periculos. Fereste-te sa ai incredere totala in ceilalti, mai ales in persoanele de care esti legat prin intermediul sentimentelor sau documentelor oficiale. Stai deoparte si priveste pe indelete la ce se petrece in segmentul partenerial. Concluziile si deciziile lasa-le pentru zilele urmatoare.

Horoscop 12 octombrie. Taur
La serviciu apar schimbari, dar unele depind de tine, in sensul ca esti tentat sa-ti schimbi atitudinea fata de munca si colegi. Totusi nu lua masuri radicale, pentru ca realitatea cotidiana este fluctuanta, iluzorie si poti gafa serios cu implicatii pe termen lung. Poate ar fi bine sa te gandesti sa-ti iei cateva zile libere. Ai nevoie de odihna, activitati recreative si compania celor dragi si de incredere.

Horoscop 12 octombrie. Gemeni
In plan sentimental incepe o etapa noua, in sensul ca fie renunti la o relatie veche, care nu te mai inspira, fie te orientezi spre noi orizonturi amoroase cu speranta ca vei intalni pe cineva potrivit nevoilor tale afective. Deocamdata lasa lucrurile la nivel mental. Nu forta nota si nu actiona pripit. Dupa-amiaza, intalneste-te cu cativa amici si bucura-te de subiectele dscutate.

Horoscop 12 octombrie. Rac
O zi tensionata acasa, printre membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale, dar cu putin efort si bunavointa vei putea conduce dezbaterile multumitor pentru toata lumea. Evita temerile sufletesti vizavi de starea celor dragi sau vizavi de faptul ca dispui de prea putine resurse materiale pentru a-si sprijini. Simpla ta prezenta, felul in care iti dovedesti iubirea fata de ei este suficient.

Horoscop 12 octombrie. Leu
Poti scrie, citi, discuta cu multa lume din medii diverse, poti calatori pe distante scurte, pe scurt este o zi in care nu te vei plictisi deloc. In mijlocul acestui iures de activitati ar fi bine sa ramai detasat si sa privesti dincolo de aparentele lumii fizice. Unii vor incerca sa te provoace pe teme diverse, dar flerul tau iti va semnala aceste ocazii. Vei reusi sa intorci orice diferend in favoarea ta.

Horoscop 12 octombrie. Fecioara
S-ar putea sa primesti bani dinspre segmentul profesional in care activezi. Totusi, oricat ai avea in aceasta perioada se pare ca ingrijorarile vizavi de bani si bunuri materiale sunt accentuate. Ordoneaza-ti cumparaturile strict necesare, achita-ti facturile, taxele curente si atat. Depinde numai de tine sa adopti o viziune pozitiva, realista asupra castigurilor si nevoilor tale cotidiene.

Horoscop 12 octombrie. Balanta
Ziua iti aduce posibilitati de inoire, atat personala, cat si profesionala. Starile tale de spirit sunt fluctuante, asa incat ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare. Printre indatoririle cotidiene, rezerva-ti momente pentru a-ti trasa planuri noi, a te gandi pe indelete la relatiile care functioneaza defectuos si pregateste-te sufleteste sa dai la o parte tot ce te necajeste. Ai forta si determinarea necesare pentru toate acestea.

Horoscop 12 octombrie. Scorpion
Sunt momente favorabile pentru introspectie, detasare de cotidian si meditatii in locuri sfinte. Multe informatii utile poti obtine pe cai mai putin obisnuite, insa trebuie doar sa fii deschis mental si suflesteste. Pentru ca sanatatea este deficitara, fereste-te de activitati solicitante, discutii ample si spatii aglomerate. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine un masaj, o muzica buna si compania cuiva drag.

Horoscop 12 octombrie. Sagetator
Se intrezaresc noutati la capitolul prieteni si colaboratori profesionali. Insa este nevoie sa te desprinzi de persoanele din anturajul socio-profesional care s-au dovedit nepotrivite in ultimele saptamani. Pe de alta parte, gandeste-te ce fel de oameni ti-ar placea sa ai in preajma si ce fel de actiuni sau proiecte ti-ar placea sa dezvolti alaturi de ei. Spre seara, taifasuieste cu cei dragi pe marginea evenimentelor zilei.

Horoscop 12 octombrie. Capricorn
In plan profesional se anunta o etapa noua. Se pot schimba sefii, poti obtine tu o functie de conducere sau sarcini de lucru cu raspundere pe termen lung. Insa verfica atent despre ce este vorba si nu te grabi sa-ti dai acordul. Foare usor discutiile pot lua turnuri nebanuite, in defavoarea ta. Discretia, seriozitatea, deschiderea mentala, informarea corecta sunt atribute de mare folos astazi.

Horoscop 12 octombrie. Varsator
Ideile care-ti vin astazi in minte ar trebui sa le notezi intr-un jurnal, oricat ar parea de nastrusnice. Sclipirile mentale te vor ajuta sa intelegi subiecte care ti-au dat mult de furca, atat in plan personal, cat si profesional. Ai putea chiar sa iti schimbi filozofia de viata, sa te orientezi spre alte curente cotidiene, sa te gandesti la o modalitate noua de a-ti imbogati bagajul educational.

Horoscop 12 octombrie. Pesti
Segmentul financiar comun cu altii reprezinta tema principala a zilei. Din parteneriate profesionale vor incepe sa-ti creasca veniturile incet, dar sigur. Chiar si partenerul de viata iti va oferi din castigurile sale de acum incolo sau macar va reusi sa se sustina singur, fara sa mai apeleze la ajutorul tau material. Fii pudent pentru ca exista riscul unor pierderi financiare majore.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 12 octombrie