x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 13 aprilie 2018: Berbecii sunt sfătuiți să accepte și opiniile celor din jurul lor

Horoscop zilnic 13 aprilie 2018: Berbecii sunt sfătuiți să accepte și opiniile celor din jurul lor

12 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 13 aprilie 2018: Berbecii sunt sfătuiți să accepte și opiniile celor din jurul lor

Berbec

Unii îți pot contrazice filozofia de viață. Acceptă opinii diferite, dar nu te lăsa intimidat de aceia care cred că doar ei dețin adevărul. 

Taur

Stabilește-ți clar obiectivele și ai încredere că, la momentul potrivit, vor apărea și resursele materiale necesare. Trebuie să ai răbdare.

Gemeni

Sunt șanse să primești bani sau bunuri, dar e posibil să fii nevoit să achiți datorii. Fii prudent cu fiecare ban sau document financiar. 

Rac

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și ar fi bine să fii discret și răbdător. Ai nevoie de remodelarea atitudinii și mentalității.  

Leu

Multă muncă, discuții colegiale, dar și oboseală sunt caracteristicile zilei. Fii prudent în toate și alcătuiește o lista de priorități. 

Fecioară

Sunt momente bune de a petrece cu persoana iubită sau copiii. Organizează ieșiri în locurile preferate sau activități de grup recreative. 

Balanță

 Chiar dacă ai de rezolvat treburi în afara casei, gândurile tale vor rămâne atașate de familie. Evită discuțiile și adaptează-te situației

 Scorpion

 Relaționarea cu persoanele apropiate este binevenită astăzi. Vorbește calm, cu răbdare și oferă-le celorlalți din înțelepciunea ta.

 Săgetător

 Ai cheltuieli mari și trebuie să alcătuiești o lista de priorități. Muncești mult în ultima vreme, dar plata eforturilor se lasă așteptată.

 Capricorn

 Acceptă sugestiile sau reproșurile altora și fă schimbările de care ai nevoie. Ți-ar prinde bine o ședință spa sau o plimbare în aer liber.

 Vărsător

 O zi în care trebuie să eviți eforturile și spațiile aglomerate. Odihnește-te și lasă grijile deoparte! Ai timp să te ocupi de ele altădată.

 Pești

 Ai anumite idei în care crezi cu tărie. Și aparent din senin, vine cineva apropiat, care te cunoaște și îți răstoarnă universul clădit. 

×
Subiecte în articol: horoscop