x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 august 2016. Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan sentimental

Horoscop zilnic, 13 august 2016. Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan sentimental

13 Aug 2016   •   10:46
Horoscop zilnic, 13 august 2016. Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan sentimental

Horoscop 13 august 2016. Berbec

Răzgândirile sunt frecvente la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea ar fi bine să nu pui bază pe cele discutate sau parafate acum. Pentru că mentalul este foarte tensionat, te poți relaxa cu ajutorul activităților culturale sau cu dialoguri amicale împreună cu cei dragi. Duminică apar vești despre o călătorie îndepărtată, dar și despre chestiuni profesionale.  

Horoscop 13 august 2016. Taur

Trenează chestiuni financiare și materiale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii în acest weekend. Planifică atent bugetul de venituri și cheltuilei, însă nu te lăsa sedus de vorbele și gesturile aparent meiroase ale celorlalți. Cheltuieși mulți bani pentru alții în dauna celor necesare ție. Duminică relaxează-te cu o piesă de teatru, un film sau plimbare în aer liber.

Horoscop 13 august 2016. Gemeni

Finalul acestei săptămâni aduce răscoliri în plan partenerial, de aceea fii prudent și prezent atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Primești susținere din partea membrilor familiei, astfel că ascultă sfaturile și îndrumările lor. Duminică vor interveni cheltuieli și discuții despre bani și bunuri comune.

Horoscop 13 august 2016. Rac

Chiar dacă ai multe treburi de rezolvat, în acest weekend, atât la serviciu, cât și acasă ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi, eventul cu ajutor din partea celorlalți, numai de acestea. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Duminică se întrezăresc activități parteneriale.

Horoscop 13 august 2016. Leu

Răscolirile sentimentale sunt accentuate la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea fii prudent și evită exagerările. Iubirea și implicațiile ei capătă alte conotații pentru tine, însă procesul acesta de transformare și reorganizare a capitolului amoros este lung, anevoios, dar eliberator. Dumincă sunt posibile neplăceri legate de sănătate. Odihnește-te mult!

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 13 august 2016