x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 decembrie. Fecioarele pot deveni lider în curând

Horoscop zilnic, 13 decembrie. Fecioarele pot deveni lider în curând

12 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 decembrie. Fecioarele pot deveni lider în curând

Berbec

Bazează-te pe cel de-al şaselea simţ dacă ceva o ia în direcţia greşită. Aminteşte-ţi că îţi poţi păstra calmul şi că nu eşti acel Berbec agresiv şi impulsiv, ci dimpotrivă.

Taur

Vorbăraia nu duce nicăieri. Trebuie să pui lucrurile în mişcare şi să acţionezi, dacă vrei să ai rezultate imediate, vizibile şi de durată.

Gemeni

Indiferent de cât de mult furtuna pare a fi scăpată de sub control, vei fi capabil să-i ţii piept şi să o înfrunţi. La sfârşitul zilei vei fi mulţumit de tine.

Rac

Ai ajuns într-un punct critic al relaţiei amoroase şi o simţi mai degrabă ca pe o povară. Spune-i partenerului ce simţi. Cine ştie, poate este doar o perioadă dificilă.

Leu

Cu atât de multe drame emoţionale intense în jur, ultimul lucru de care ai nevoie este încă una şi, din păcate, ziua de azi îţi va mai oferi una. Ţine-te bine.

Fecioară

Printre lucrurile bune pe care le aduci într-un grup se numără şi dinamismul care încurajează oamenii să facă o schimbare în vieţile lor. Treptat, te transformi într-un lider.

Balanţă

Sentimentele tale sunt puternice şi intense, aşa că nu le ignora. Dacă ai ceva pe suflet pe care nu l-ai spus de mult timp, ar trebui să reconsideri această idee şi să te deschizi.

Scorpion

Dacă ai sentimentul că cineva te opreşte atunci când vrei să comunici ceva, apelează la cea mai mare abilitate a ta: puterea de a citi minţile oamenilor, pentru a combate opozanţii.

Săgetător

Stabilitatea şi revenirea cu picioarele pe pământ sunt cheile pentru menținerea unei atitudini sănătoase, mai ales atunci când vine vorba de emoții şi sentimente.

Capricorn

Chiar dacă vei fi bombardat cu informaţii diverse din tot felul de surse, fii rezervat şi ascultă-i pe toţi. Poţi afla lucruri inedite şi care îţi pot deschide uşi.

Vărsător

O să ai o zi minunată, îţi va merge bine pe toate planurile şi vei fi sub lumina reflectoarelor. Acum este momentul să iei frâiele şi să preiei tu conducerea.

Peşti

Concentrează-te pe prezent şi nu mai permite amintirilor să te bântuie. Lasă trecutul să devină istorie şi închide acest capitol.

×