x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 iulie 2016. Mare atenţie la oamenii care vor să te seducă cu promisiuni frumoase

Horoscop zilnic, 13 iulie 2016. Mare atenţie la oamenii care vor să te seducă cu promisiuni frumoase

12 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 iulie 2016. Mare atenţie la oamenii care vor să te seducă cu promisiuni frumoase

Berbec: Azi se dă o luptă aprigă între instincte şi raţiune. Ai porniri puternice într-o anumită direcţie, deşi logica îţi spune că e greşită.

Taur: Zilele de relaxare se apropie de sfârşit. Ai stat fără griji în ultima perioadă, însă acum eşti cotropit de veşti şi cerinţe de neevitat.

Gemeni: Are loc o încurcătură în grupul din care faci parte. Problemele care se ivesc nu te vizează direct, dar eşti tentat oricum să faci ordine.

Rac: Nimereşti la mijloc într-o confruntare dintre două tabere. Ţi se cere să serveşti drept judecător. Ghidează-te după fapte, nu după emoţii.

Leu: Astăzi este o zi în care nu respecţi regulile, ci încerci să le schimbi. Stârneşti ceva valuri, dar nimeni nu se poate măsura cu tine.

Fecioară: Fă un efort de a-ţi transforma temerile într-un imbold pentru a acţiona în aşa fel încât le elimini cauza. Ai sufcientă energie pentru asta.

Balanţă: Cineva te atacă fără vreun motiv pe care să-l poţi înţelege. Ideile tale sunt puse la îndoială. Trebuie să cazi la un compromis.

Scorpion: Mare atenţie la oamenii care vor să te seducă cu promisiuni frumoase. Nu totul este ceea ce pare a fi. Verifică totul de două ori.

Săgetător: Interacţionezi cu mulţi oameni şi, în funcţie de ce ţi se spune, trebuie să iei o decizie. Încearcă să priveşti dincolo de masca fiecăruia.

Capricorn: O zi în care trebuie să dai dovadă de tărie de caracter. Planurile întocmite cu multă grijă îţi sunt zădărnicite. Ai grijă cum te repliezi.

Vărsător: Două tabere se luptă să te atragă fiecare în planurile ei. E greu să iei o decizie, căci tabăra la care ţii mai mult are planuri mai proaste.

Peşti: Ai grijă în faţa cui deschizi gura, azi. Tonul tău glumeţ nu este cel mai potrivit. Încearcă să fii ceva mai sobru, pentru a nu gafa.

×
Subiecte în articol: horoscop