x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 mai 2016. Ai grijă pe cine îţi verşi mânia, pentru că eşti predispus la gafe

Horoscop zilnic, 13 mai 2016. Ai grijă pe cine îţi verşi mânia, pentru că eşti predispus la gafe

12 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 mai 2016. Ai grijă pe cine îţi verşi mânia, pentru că eşti predispus la gafe

Berbece: O zi în care îţi străpâneşti greu nervii şi poţi acţiona răzbunător asupra celor din jur. Exerciţiul fizic te poate ajuta să-ţi consumi energia.

Taur: Azi ai un prag de toleranţă foarte scăzut faţă de cei pe care îi consideri superficiali. Eşti cusurgiu şi critici tot ce îţi cade sub ochi.

Gemeni: Minciuna nu-i frumoasă, dar e necesară. Dacă îţi iei un aer preocupat, solitar, poţi evita multe sarcini care, altfel, ţi s-ar pune în cârcă.

Rac: O zi în care, chiar şi schimburile amicale de impresii se pot trasforma în certuri şi scandaluri. Încearcă să fii diplomat şi nu ridici tonul.

Leu: Fie că este adevărat sau nu, oamenii din grupul tău te acuză că te bucuri de favoritisme din partea unei persoane cu autoritate.

Fecioară: Visezi la o casă nouă, o călătorie într-o altă ţară sau o slujbă care ţi se potriveşte mai bine. E timpul să fii mai realist, nu crezi?

Balanţă: Nu ezita să vorbeşti deschis şi mai mult decât o faci de obicei despre sentimentele pe care le ai. Ai prieteni dispuşi să te asculte.

Şcorpion: Întâlneşti oameni interesanţi, care te inspiră cu idei ce ţi se par profunde şi fascinante. Ai grijă, însă, nu toate ideile sunt şi practice.

Săgetător: Azi iei decizia de a nu te mai lăsa influenţat negativ de nimic din ce se întâmplă în jurul tău. Te ţii tare de hotărâre, dar e cam obositor.

Capricorn: Atenţie la ce mănânci, sunt şanse mari să faci cel puţin o indigestie. Dacă te rezumi la salată, ar fi ideal. Îmbunătăţiri în aspectul financiar.

Varsător: O zi în care găseşti sprijin din partea unor personaje de la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. Seara simţi nevoia de mişcare în aer liber.

Peşti: Ai grijă pe cine îţi verşi mânia, pentru că eşti predispus la gafe. Gândeşte-te de două ori înainte să deschizi gura şi rabdă în loc să explodezi.

×
Subiecte în articol: horoscop