x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 septembrie 2016. Nu lăsa orgoliul să îți umbrească judecata

Horoscop zilnic, 13 septembrie 2016. Nu lăsa orgoliul să îți umbrească judecata

13 Sep 2016   •   08:23
Horoscop zilnic, 13 septembrie 2016. Nu lăsa orgoliul să îți umbrească judecata

Horoscop 13 septembrie 2016. Berbec

Ai nervii întinşi la maximum şi poţi fi prins de nişte evenimente neaşteptate. Cu toate astea, este bine să nu exagerezi şi să te controlezi. Exprimă-ți sentimentele cu grijă.

Taur

Ești copleșit de mai multe activități neprevăzute care îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele întâlniri. Ca urmare, îţi poţi vărsa nervii pe cineva nevinovat: un coleg, sau un prieten.

 

Gemeni

 

Nişte probleme din trecut îţi pot afecta liniștea relației cu partenerul de viață. Cântărește atent situația și înfruntă aceste neplăceri pentru a scăpa de ele pentru totdeauna.

 

Rac

 

Chiar dacă îţi câştigi respectul prin susţinerea punctelor tale de vedere, poţi pierde această admiraţie dacă lupţi pentru ceea ce este greşit. Nu lăsa orgoliul să îți umbrească judecata.

 

Leu

 

Eşti tentat să scoţi pe cineva din zona lui de confort, doar pentru a avea o reacţie din partea acestuia, iar răspunsul poate fi unul la care nu te aştepţi. Ai grijă să nu porneşti o ceartă.

 

Fecioară

 

Ai energie să-ţi împlineşti visurile, dar progresul tău nu este atât de simplu precum te aşteptai. Te temi ca un coleg de muncă să nu ţi-o ia înainte şi eşti gata să dai piept cu acesta.

 

Balanţă

 

Cu toate că nu vrei să răneşti sau să faci de ruşine pe cineva, este mai înţelept să spui ce simţi, în loc să taci. Spune adevărul, dar găseşte o formă mai uşor de înţeles şi acceptat.

 

Scorpion

Te simţi sub presiune, iar un conflict se poate ivi oricând. Tonalitatea cu care vorbeşti poate transforma simple comentarii în atacuri personale. Păstrează-ţi calmul şi nu începe un scandal.

 

Săgetător

 

Nu îţi ia mult să te pui pe treabă, indiferent că te pregăteşti pentru o întâlnire, faci schimbări prin casă, sau îţi regândeşti priorităţile. Fii precaut însă şi nu te suprasolicita.

 

Capricorn

Din păcate pentru tine, modul agresiv în care vrei să rezolvi problemele nu ajută la nimic. Nu te duela cu oponenţii tăi. Concentrează-te pe o victorie pe termen lung.

 

Vărsător

 

Strategiile tale şi ale colegilor de muncă pot intra într-un impas. Totuşi, poţi face miracole dacă redirecţionezi energia şi te axezi pe visurile tale şi nu pe aşteptările celorlalţi.

 

Peşti

Treci printr-un curent de instabilitate emoţională şi astfel vei fi nevoit să discuţi toate punctele de vedere cu toţi cei implicaţi. Scapă de situaţiile tensionate prin orice mijloace.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 13 septembrie 2016 horoscop