x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Nu te sfii să ieşi în faţă cu planurile sau ideile pe care le ai

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Nu te sfii să ieşi în faţă cu planurile sau ideile pe care le ai

13 Apr 2016   •   21:43
Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Nu te sfii să ieşi în faţă cu planurile sau ideile pe care le ai

Berbec: Se poate ivi o situaţie neprevăzută la locul de muncă ce te va face să-ţi pierzi cumpătul şi să spui vorbe grele. Încearcă să fii calm.

 

Taur: Persişti în tot felul de excese şi până şi tu îţi dai seama că nu eşti pe drumul cel bun. Un mod de a-ţi schimba viaţa este în paşi mărunţi.

 

Gemeni: De regulă îţi place să fie nevoie de tine, dar azi eşti copleşit de cereri şi rugăminţi. Nu te teme să mai şi refuzi oamenii, vei fi înţeles.

 

Rac: Multă solicitare pe aspectul comunicării. Probabil vei fi inundat de telefoane sau e-mail-uri. Stabileşte-ţi bine priorităţile atunci când răspunzi.

 

Leu: Ai o minte limpede care acţionează azi ca un burete – asimilezi o mulţime de informaţii. Verifică şi dacă sunt corecte, pentru a nu te păcăli.

 

Fecioară: Azi eşti predispus la exces. Fie bei sau mănânci prea mult, fie cheltuieşti fără măsură. Atenţie, sunt simptome care maschează o problemă mai gravă!

 

Balanţă: În ciuda tuturor eforturilor tale, lucrurile nu îţi ies aşa cum ai fi dorit. O eroare ar fi să îţi asumi şi o vină pe care de fapt nu o ai.

 

Scorpion: Intuiţia îţi merge brici, iar deciziile luate în acest context sunt favorabile. Nu te sfii să ieşi în faţă cu planurile sau ideile pe care le ai.

 

Săgetător: Simţi că viaţa pe care o duci în prezent nu concordă cu valorile tale de bază. Ai vrea să o apuci în altă direcţie, însă viitorul e neclar..

 

Capricorn: Fă un efort să fii răbdător şi tolerant, azi, căci va fi o zi a frustrărilor şi a amânărilor. Nu îţi bate capul cu ceea ce nu depinde de tine.

 

Vărsător: Ai mare grijă ce mănânci, stomacul tău nu este în cea mai bună formă. Aspectul financiar, însă, este favorabil. Poate ar trebui să joci la loto!

 

Peşti: Totul te nemulţumeşte, însă atitudinea e greşită. Gândeşte-te că totuşi sunt multe lucruri bune în viaţa ta, pe care le neglijezi.

×
Subiecte în articol: horoscop