x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 14 februarie 2020: Peştii întră în posesia unui sume mari de bani

Horoscop zilnic 14 februarie 2020: Peştii întră în posesia unui sume mari de bani

13 Feb 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 14 februarie 2020: Peştii întră în posesia unui sume mari de bani

Berbec

Fii atent la ce declari în fața colegilor de muncă, pentru că ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă, însă riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția!

Taur

Astăzi ai idei creative și inspirate. Este momentul să citeşti acele cărți care ți-au atras mai demult atenția. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu.

Gemeni

Partenerul îţi pregăteşte astăzi o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat. În această perioadă este indicat să încerci să recâştigi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

Rac

S-ar putea să începi o nouă etapă din viață. E posibil să primeşti o propunere de colaborare, îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. O zi bună din punct de vedere financiar.

Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege. Încearcă să nu i te împotrivești. Vrei să faci o schimbare în planurile tale de viitor, iar astrele te susţin.

Fecioară

Nervozitatea te poate împiedica să iei deciziile potrivite, deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să vezi situațiile şi dintr-o altă perspectivă. Ai un proiect pe care unii îl vor comenta răutăcios.

Balanţă

Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție sau bucurie se pot rupe astăzi. În locul lor vor veni alte ființe care te vor propulsa profesional, spiritual şi social. Crezi mai departe în visele tale.

Scorpion

Astrele îţi recomandă să nu exagerezi cumpărând cadouri scumpe celor dragi, deoarece se întrezăresc posibile probleme financiare pe viitor și este important să economisești bani. Evită tranzacţiile riscante!

Săgetător

Cei din anturaj sunt dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Din fericire, îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă.

Capricorn

Nervozitatea accentuată generează conflicte cu partenerul de viață. Încearcă să te destăinui celor din anturaj. Acest lucru poate scurta o perioada de suferință. S-ar putea ca ei să te ajute găsind soluții într-un mod mai rapid.

Vărsător

Primeşti  veşti excepţionale la care  nu te aşteptai deloc cu puțin timp în urmă. Încearcă să nu devii irascibil când cineva din echipă nu este de acord cu ideile tale. Lucrurile bune apar când nu te aştepţi.

Peşti

Sunt șanse să intri în posesia unui sume de bani dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții. Problemele financiare se vor rezolva mai repede decât îţi închipui.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic