x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iulie 2015. Probabil ca esti din ce in ce mai ocupat, concentrandu-te asupra acelor lucruri pe care ai vrea sa le indeplinesti

Horoscop zilnic, 14 iulie 2015. Probabil ca esti din ce in ce mai ocupat, concentrandu-te asupra acelor lucruri pe care ai vrea sa le indeplinesti

13 Iul 2015   •   19:52
Horoscop zilnic, 14 iulie 2015. Probabil ca esti din ce in ce mai ocupat, concentrandu-te asupra acelor lucruri pe care ai vrea sa le indeplinesti


Horoscop 14 iulie. Berbec
Se pare ca traiesti cu senzatia ca ceva lipseste si ca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai propus si cum ti-ai fi dorit. In acelasi timp, a nu arata afectiunea pe care o ai pentru cel/cea de langa tine, a nu-ti exprima sentimentele si a nu spune ceea ce ai pe suflet este o alta dovada ca te inchizi in tine atunci cand ar trebui sa iti pastrezi gandurile limpezi. Evita a iscuta in contradictoriu cu persoana iubita.

Horoscop 14 iulie. Taur
Ai putea trai cu senzatia ca esti tradat de cei pe care ii iubesti, tocmai pentru ca este posibil ca acestia sa nu se ridice la asteptarile tale, mai mult, sa fie acele persoane care iti dezvaluiesc secretele. Pregateste-te pentru a fi din ce in ce mai ocupat, in cazulin care activezi in domeniul publicistic. Si evita a-ti spune pasurile in fata celor care nu ti-au mai acordat atentie in ultima perioada.

Horoscop 14 iulie. Gemeni
Probabil ca esti din ce in ce mai ocupat, concentrandu-te asupra acelor lucruri pe care ai vrea sa le indeplinesti si asupra acelor proiecte de viitor pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit, in curand. Indicat este sa te ocupi de latura financiara a existentei tale, cea care iti asigura calea catre succes. In acelasi timp, incepi a-ti revizui propria filosofie de viata. Surprizele nu vor inceta sa apara.

Horoscop 14 iulie. Rac ¬
Contradictorii sunt actiunile tale, astazi. Desi preferi sa stai in umbra, de cele mai multe ori, de acasta data vei face tot posibilul pentru a te asigura ca esti observat si ca ceea ce spui este auzit. Cu toate acestea, nu te astepta sa iti fie aprobate ideile sau sa descoperi faptul ca ceilalti te respecta. Este o zi destul de complicata, la fel si ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscop 14 iulie. Leu
Ce poate fi mai frumos, intr-o zi calda de vara, in afara dorintei de a fi alaturi de persoana iubita si de a petrece o superba vacanta alaturi de aceasta? Toate bune si frumoase atat timp cat acest vis nu devine un punct sensibil pentru tine, destabilizandu-ti armonia existenta in exterior. O zi in care extremele nu sunt binevenite. Este de preferat sa muncesti acum pentru a te simti liber ulterior.

Horoscop 14 iulie. Fecioara
Desi interactionezi foarte bine cu cei care-ti sunt prieteni si stii ce sa spui in momentul in care trebuie sa spui, este posibil sa fii gresit inteles, atunci cand iti exprimi doleantele. Unde mai pui si faptul ca poti parea vulnerabil in fata celorlalti... O zi in care este de preferat sa iti pastrezi parerile pentru tine insuti, concentrandu-te pe ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti vedea visul cu ochii.

Horoscop 14 iulie. Balanta
Probabil ca aceasta zi este una dintre acele zile in care nu mai gasesti timp deloc pentru tine insuti. Se pare ca toata lumea vrea ceva de la tine si nimeni nu renunta la "drepturile" care i se cuvin. O zi in care imaginea ta ar putea avea de suferit in cazul in care nu esti atent la ce spui. Este de preferat sa te gandesti la o noua strategie pe care sa o aplici in relatiile cu superiorii tai ierarhici.

Horoscop 14 iulie. Scorpion
Sfatul este acela de a-ti urma visele, cu orice pret. Ai si puterea, si energia, si devotamentul necesar pentru a face acets lucru si pentru a nu renunta la ceea ce te face fericit, desi pare ca este o zi in care totul sepetrece impotriva vointei tale. O zi in care este de preferat sa nu uiti de tine insuti si de ceea ce te face cu adevarat fericit.

Horoscop 14 iulie. Sagetator
Secretele tale au o insemnatate foarte mare, astazi. Se pare ca traiesti o perioada de timp in care realitatea nu corespunde deloc cu acele senzatii pe care le traiesti si pe care le simti. Desi ai mari sanse de a crede ca cineva se joaca cu visele tale si ca iti sunt puse bete in roate, ar fi mai bine daca ai lasa lucrurile sa "curga" de la sine, avand increderea ca toate se vor aseza la locul lor, la timpul potrivit.

Horoscop 14 iulie. Capricorn
Nu te chinui sa descoperi ce se afla in spatele mastilor celor cu care interactionezi; cu greu poti afla care le sunt adevaratele intentii. Risti sa devii "persona non grata" si nu este momentul. In schimb, alege sa ramai acelasi fin observator ca si pana acum, descoperind de unul singur caile pe care trebuie sa le urmezi, evitandu-i pe cei care nu iti impartasesc parerile; astazi, cel putin.

Horoscop 14 iulie. Varsator
Desi-ti doresti libertate, desi-ti place sa nu ti se spuna ce sa faci, se pare ca astazi totul se invarte in jurul indatoririlor de la locul de munca. Responsabilitatile pe care le ai vor fi pe primul loc, pe ordinea de zi. Este de preferat sa iti pastrezi atat cuvantul dat, cat si integritatea, ramanand in permanenta acea persoana iubita de catre toti cei cu care interactionezi.

Horoscop 14 iulie. Pesti
"Ce este in mana nu este minciuna"; acesta ar trebui sa fie proverbul dupa care sa te orientezi, astazi. O zi in care eficienta se masoara in multitudinea de lucruri rezolvate. O zi in care trebuie sa elimini toate acele tensiuni interioare care nu-ti dau pace de ceva vreme incoace. O zi in care ar fi bine daca ai intrerupe orice legatura cu acele persoane care iti fac viata un cosmar.


Alina Carciumarescu
Horoscop preluat de pe site-ul Astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 14 iulie