x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iunie 2016. O persoană aflată într-o situaţie delicată, îţi cere ajutorul

Horoscop zilnic, 14 iunie 2016. O persoană aflată într-o situaţie delicată, îţi cere ajutorul

13 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 iunie 2016. O persoană aflată într-o situaţie delicată, îţi cere ajutorul

Berbec: O zi liniştită, în care te simţi în mare formă fizică. Profită de starea aceasta şi apucă-te de sport de dimineaţă. Fă din asta un obicei.

Taur: Latura ta creativă merită explorată azi. Nu te sfii să îţi pui în practică ideile referitoare la artă. E mementul propice pentru un nou început.

Gemeni: Cineva se arată foarte interesat de tine şi te asaltează cu propuneri de a ieşi în oraş. Nu este însă momentul ideal pentru o nouă relaţie.

Rac: Nu ezita să accepţi o invitaţie la o petrecere, în seara asta. Este o oportunitate excelentă să te detensionezi, căci urmează zile încărcate.

Leu: Primeşti o veste care care îţi va afecta viaţa, deşi nu imediat. Probabil o mutare de domiciliu sau o slujbă nouă la orizont.

Fecioară: Un membru al familiei te surprinde cu un cadou de o valoare consistentă. Se instalează bucuria în casă. Nu-ţi neglija obligaţiile.

Balanţă: Ai mintea foarte limpede azi. Ai face bine să profiţi de această stare şi să rezolvi lucrurile care implică multă birocraţie şi alergătură.

Scorpion: Eşti nemulţumit de felul în care arată casa ta. Faci curăţenie generală sau te apuci să redecorezi. Depui mult efort, dar ai şi satisfacţii.

Săgetător: Eşti foarte protector, azi, faţă de persoanele dragi din viaţa ta. Sfaturile tale sunt preţioase, dar ai grijă să nu-i sufoci cu atenţia.

Capricorn: Celor apropiaţi ţie pare să le sară ţandăra din orice, azi. Tu eşti singurul care îşi păstrează capul pe umeri şi încearcă să-i împace.

Vărsător: O persoană aflată într-o situaţie delicată, îţi cere ajutorul. Îi oferi un umăr de sprijin şi sfaturile necesare pentru a ieşi din impas.

Peşti: Un obiect preţios pe care îl credeai pierdut ar putea reapărea la suprafaţă, azi. Astfel, o zi banală se poate transforma într-una veselă.

×
Subiecte în articol: horoscop