x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 14 noiembrie: Gemenii se confruntă cu probleme de ordin sentimental

Horoscop zilnic 14 noiembrie: Gemenii se confruntă cu probleme de ordin sentimental

13 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 14 noiembrie: Gemenii se confruntă cu probleme de ordin sentimental

Berbec

Deveniţi nostalgic şi vulnerabil la nişte amintiri din trecut.Viaţa e constant generoasă în surprize aşa că, priviţi înainte cu încredere.
Taur

Vă ocupaţi cu success de nişte aranjamente financiare favorabile. E foarte posibil ca legat de ele să faceţi mai multe drumuri în ţară.
Gemeni

Astăzi veți constata că iubirea nu e scutită de dezamăgiri şi vise spulberate. Totul e să nu va lăsaţi copleşit şi epuizat de ele.

Rac

Sunteţi prins în angrenajul unor griji ce vizează casa, și familia. Este indicat să preţuiţi momentele simple din viaţă și bucuriile mărunte.
Leu

O cheltuială la care nu vă aşteptaţi vă ia prin surprindere. E posibil să fie legată de o problema de sănătate. Astrele vă sunt favorabile.

Fecioara

La capitolul comunicare toate canalele sunt momentan blocate.Mai bine concentraţi-vă pe aspectele stimulative ale muncii pe care o faceţi.

Balanţă

Lumea este astăzi un loc prietenos şi cald.Aţi scăpat de nişte obligaţii neplăcute aşa că sunteţi relaxat atât la job, cât şi acasă.

Scorpion

Cel mai bine aspectată e dragostea. Vă bucurați de o perioadă excelentă și veţi avea parte de afectivitate şi înţelegere.

Săgetător

După o perioada de apatie vă revin pofta şi interesul pentru muncă. Pentru cei care studiază, astrele indică succese şi o inspiraţie deosebită.

Capricorn

Vă implicaţi în activităţile curente pentru că sunteţi într-o formă bună, atât fizic cât şi psihic. Cineva vă ajută într-o chestiune strict personală.
Vărsător

Impulsiv şi nerăbdător, astăzi riscaţi să comiteţi fapte necugetate. Sunteți tentați să aruncaţi banii numai pe lucruri complet inutile.

Peşti

Simţiţi nevoia de certitudini acolo unde, de regulă e nevoie de încredere necondiţionată şi intuiţie.Va puteţi consulta cu un prieten.

 

×