x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 14 octombrie 2014. Distracţia este pe primul plan pentru Săgetători

Horoscop zilnic, marți, 14 octombrie 2014. Distracţia este pe primul plan pentru Săgetători

13 Oct 2014   •   19:49
Horoscop zilnic, marți, 14 octombrie 2014. Distracţia este pe primul plan pentru Săgetători
 
 
Berbec 
Sunt asigurate clipele frumoase şi momentele de calitate petrecute alături de prieteni şi de cei cu care împărtăşeşti aceleaşi idealuri. Surprize plăcute din partea persoanei iubite se anunţă astăzi. Sau daruri. O zi în care popularitatea ta creşte şi laudele nu încetează să apară. Fii, totuşi, atent în vorbele cui alegi să te încrezi. 

Taur 
Deşi sunt posibile mici probleme de comunicare, se poate spune, totuşi, că lucrurile merg destul de bine, mai ales la locul de muncă. Nu te îngrijora dacă atribuţiunile pe care le ai te depăşesc, ca volum de muncă; vei găsi acele izvoare de energie de care ai nevoie pentru a te putea descurca. Dacă este cazul, reorganizează programul copiilor tăi. Evită să apleci urechea la vorbele rele auzite. 

Gemeni 
Atunci când îţi relaxezi mintea şi alegi să nu te mai pierzi în iţele ţesute din gândurile pe care le ai, găseşti toate răspunsurile de care ai nevoie. Or, ziua de astăzi este perfectă pentru a te simţi bine, pentru bucurie şi pentru voie bună. La ce folos să te chinui a găsi soluţii pentru probleme inexistente? 

Rac 
Alege să priveşti partea bună a lucrurilor, ori de câte ori întâlneşti o situaţie stresantă, astăzi. Ai toate resursele neesare pentru a evita certurile şineînţelegerile, practic, trebuie doar să îţi păstrezi calmul. Nu uită că acţiunile tale au efecte majore, astăzi, asupra unei mulţimi mari de oameni, chiar dacă pe moment nu realizezi acest lucru. Ca atare, ia aminte la imaginea de ansamblu. 

Leu 
Eşti perceput drept un om indulgent dar şi demn, în acelaşi timp, mândru de propria-ţi persoană. O zi în care dai dovadă de înţelegere şi toleranţă, fiind îngăduitor faţă de cei din jur - faţă de cei din familie, mai degrabă. Foloseşte-ţi simţul umorului atunci când răspunzi provocărilor şi nu uita să te bucuri de viaţă pecare o ai, aşa cum este ea. 

Fecioara 
Se pare că (astăzi, cel puţin) vei reuşi să câştigi prin intermediul persoanei de lângă ţine, fie că este vorba despre persoană iubita, fie că este vorba despre cei cu care eşti asociat. Va trebui, însă, să te asiguri că tot ceea ce astăzi intră în contul tău, acolo va şi rămâne, deoarece tentaţia de a-ţi cheltui mare parte din resursele de care dispui este mare şi ocaziile de a face acest lucru, dese. 

Balanţă 
Sfaturile prietenilor tăi ar trebui să fie exact acele imbolduri de care ai nevoie, astăzi. Protecţia Divină se vede cu ochiul liber în jurul tău, asemeni unui halou din care scânteiază curcubee. Ziua de astăzi este una cu adevărat specială, pentru tine. Redefineşte-ţi standardele, punându-te pe primul loc, măcar pentru o scurtă perioadă de timp. Dacă tu eşti fericit, cei din jurul tău vor fi la fel. 

Scorpion 
În cazul în care îţi doreai să avansezi în carieră, astăzi vei descoperi şi modalitatea de a o face, întâlnind şi oportunitatea necesară. Se pare că şi atragi acel gen de oameni de care ai nevoie pentru a-ţi îndeplini misiunea personală. Este o zi extrem de importantă pentru tine, din acest punct de vedere, însă numai de tine depinde cum alegi să o fructifici. 

Săgetător 
Distracţia este pe primul plan pentru tine, astăzi. Şi tot acum alegi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mult prea elevată pentru că oamenii de rând cu care ai de-a face să o poată înţelege. Ca atare, este necesar să te exprimi într-o asemenea manieră încât să fii înţeles de către toţi cei cu care interacţionezi. 

Capricorn 
Ai abilitatea de a spune ceea ce trebuie exact atunci când trebuie. Ca atare, dacă trebuie să fii generos, alege să fii, iar dacă trebuie să îi susţii pe cei care au nevoie de o vorba bună, alege să le oferi sfaturile tale fără a aştepta mulţumiri sau recunoştinţă, în schimb. Este o zi în care ar fi bine dacă ai da de la tine, deoarece ceea ce astăzi oferi, înzecit se va întoarce către tine. 

Vărsător 
Se poate ca ajutorul de care ai nevoie să fie venit prin intermediul unor persoane de altă naţionalitate sau străine de cultură (şi natura) ta. Este posibil să primeşti fondurile de care aveai nevoie pentru a-ţi pune planurile în aplicare, încă din primele ore ale zilei. Nu-ţi neglija sănătatea, însă, în special eventualele probleme legate de stomac, piept, oase, dinţi, piele, păr şi unghii. 

Peşti 
Chiar dacă este o zi în care ai foarte mult de muncă şi te poţi simţi extenuat înainte de a se termina programul de lucru, aminteşte-ţi că şansele de a fi promovat sunt crescute, iar de rezultatele pe care astăzi le ai depinde felul în care vei fi privit de către cei cu care colaborezi sau pentru care lucrezi. Nu-ţi pierde nici încrederea, nici optimismul. 

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop felicia