x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 septembrie: E timpul pentru nişte schimbări majore în viaţa ta

Horoscop zilnic, 14 septembrie: E timpul pentru nişte schimbări majore în viaţa ta

13 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 septembrie: E timpul pentru nişte schimbări majore în viaţa ta

Horoscop 14 septembrie 2016. Berbec

Multe schimbări au loc în viaţa ta acum, şi, chiar dacă multe din ele sunt unele pozitive, această răsturnare de situaţie te poate copleşi. Nu te panica! Nu este nimic ceea ce nu poţi face!

Taur

Idei pentru noi începuturi şi oportunităţi favorabile pot apărea dintr-un oraş îndepărtat, sau dintr-o ţară din străinătate. Latura ta aventurieră este foarte încântată şi entuziastă.


Gemeni

Câştiguri financiare neaşteptate pot deshide nişte uşi pentru tine şi te gândeşti că e timpul pentru nişte schimbări majore în viaţa ta. Acest lucru te sperie, dar va fi o schimbare în bine.

Rac

Fie că e vorba de un parteneriat de afaceri, sau de o relaţie de dragoste, se pot întâmpla lucruri bune pentru amândoi. În cazul unei relaţii de iubire, este momentul să faci următorul pas.

Leu

Dacă în ultima vreme ai fost la sală, te-ai antrenat şi ai avut un regim alimentar sănătos, e timpul să te uiţi în oglindă şi să fii mândru! Ţine-o tot aşa!Progresele sunt tot mai evidente!

Fecioară

Culturile şi civilizaţiile străine te inspiră pe plan artistic, spiritual şi personal, iar gândurile îţi fug pe meleaguri exotice. Va fi greu să te concentrezi asupra sarcinilor azi.

Balanţă

Aşteaptă-te ca ceva nou să se întâmple la tine acasă. Este posibil ca cineva să vină în vizită, sau chiar să se mute. Vei dori să redecorezi şi să cumperi mobilă nouă.

Scorpion

Un vecin sau o rudă îţi poate da nişte veşti minunate şi poate fi vorba chiar de o afacere care se deschide în apropiere. Va fi nevoie să dai multe telefoane, dar viitorul sună bine!

Săgetător

Ocazii pentru a câştiga venituri suplimentare pot veni din partea unui prieten, sau chiar din partea altui Săgetător. Poate fi vorba de un proiect temporar, dar profitabil.

Capricorn

Este ziua perfectă pentru un nou start. Realizările din trecut îţi dau încredere în tine şi eşti mai optimist şi entuziast în ceea ce priveşte viitorul. Călătoriile te aşteaptă!

Vărsător

Imaginaţia şi ingeniozitatea sunt la cote maxime, iar simţul estetic este mult mai pronunţat. Dacă nu eşti implicat în ceva din zona artelor, astăzi este momentul perfect să încerci ceva nou. 

Peşti

Fii cu ochii în patru pentru că ai şanse foarte mari să găseşti un iubit, la un eveniment, sau la o ieşire cu colegii. Dacă eşti singur şi disponibil, nu pierde această oportunitate!

 

 

×