x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 august 2016. Te trezeşti cu o energie care te face să simţi că poţi muta munţii

Horoscop zilnic, 15 august 2016. Te trezeşti cu o energie care te face să simţi că poţi muta munţii

14 Aug 2016   •   19:05
Horoscop zilnic, 15 august 2016. Te trezeşti cu o energie care te face să simţi că poţi muta munţii

Berbec: Reuşitele tale vor fi lăudate în public, astăzi. Recunoaşterea te va motiva să faci şi mai mult. Nu lua însă decizii radicale.

Taur: Ar fi timpul să te specializezi şi în alt domeniu decât cel în care activezi. Viitorul este destul de nesigur, iar alte cunoştinţe îţi prind bine.

Gemeni: Nu este exclus să primeşti o sumă de bani. Ar putea fi o primă, o compensaţie sau chiar un cadou. Ai face bine să-i investeşti în ceva.

Rac: Poate interveni o schimbare în comunitatea din care faci parte. Va fi ceva pozitiv, care ar putea îmbunătăţi viaţa ta şi a celor din jur.

Leu: Eşti predispus să ajuţi alte persoane. Ai putea să descoperi că ai un talent de care nu erai conştient. Vei fi mândru de tine însuţi.

Fecioară: Te trezeşti cu o energie care te face să simţi că poţi muta munţii. Dacă nu vei avea de lucru, astăzi, îţi vei face. Poţi realiza multe.

Balanţă: Astăzi laşi puţin deoparte seriozitatea şi îţi arăţi şi latura ludică. Ai putea lua prin surprindere oamenii care te cunosc, dar va fi plăcut.

Scorpion: Un grup de cunoscuţi te implică într-o activitate care va sfârşi prin a-ţi ocupa mai tot timpul. Ai ceva satisfacţii, dar e şi obositor.

Săgetător: Simţi o nevoie acută de schimbare. Faci o listă cu mai multe idei de proiecte, însă multe sunt nerealiste. Ar trebui să fii mai lucid.

Capricorn: Vrei să-ţi extinzi orizonturile. Aduni multe informaţii despre o posibilă călătorie pe care ai vrea să o faci. Nu te arunca prea departe.

Vărsător: Cunoşti un grup nou de persoane care este interesat de ceea ce ştii să faci. Firea ta extrovertită vede în asta o ocazie de a străluci.

Peşti: Ai nevoie de mai multă odihnă, poate şi de ceva stimulente. Renunţă la activităţile care nu sunt prioritare şi mergi la minima rezistenţă.

×
Subiecte în articol: horoscop