x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 august 2019: Peștii întâlnesc o persoană deosebită

Horoscop zilnic 15 august 2019: Peștii întâlnesc o persoană deosebită

14 Aug 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 15 august 2019: Peștii întâlnesc o persoană deosebită

Horoscop 15 august Berbec
Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi să vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă voastră este apreciată.

Horoscop 15 august Taur
Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi. Fiţi optimişti.

Horoscop 15 august  Gemeni
Astăzi este bine să nu daţi importanţă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitiva toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 15 august  Rac
După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.

Horoscop 15 august  Leu
Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoana iubită nu vă ajută aşa cum vă doriţi.  Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.

Horoscop 15 august Fecioară
Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţa de familie nu merge atât de bine cum doriţi, din cauza problemelor financiare.

Horoscop 15 august Balanţă
Sunteţi acuzat de prietenii din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi foarte comod. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să tăceţi şi să vă retrageţi. Fiţi prudent.

Horoscop 15 august Scorpion
Astrele vă recomandă să încercaţi să fiţi mai maleabil când cei dragi vor să vă facă confidenţe. Dacă îi criticaţi cu orice prilej, nu vor mai îndrăzni să vă împărtăşească sentimentele ori dorinţele lor.
 

Horoscop 15 august Săgetător
În această perioadă nu mai aveţi răbdare deloc cu persoanele pe care le simpatizaţi, cu toate că vă puneţi în pericol propriile interese. Seara sunt posibile neînţelegeri financiare cu persoana iubită.

Horoscop 15 august Capricorn
Încercaţi să acceptaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu sinceră bunăvoinţă. Astăzi regretaţi cheltuielile exagerate, dar faceţi imediat altele.

Horoscop 15 august Vărsător
În aceste zile aveţi o mulţime de şanse de a vă îmbunătăţi substanţial situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care se vor finaliza foarte greu, după prea mult timp.

Horoscop 15 august Peşti
Astăzi este o zi foarte norocoasă pentru celibatari. E posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă vă ajută să depăşiţi această perioadă şi vă va oferi şansa de a avea încredere din nou în prieteni.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic