x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 decembrie. Dacă vrei ca relaţia să meargă, trebuie să faci compromisuri  

Horoscop zilnic, 15 decembrie. Dacă vrei ca relaţia să meargă, trebuie să faci compromisuri  

14 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 decembrie. Dacă vrei ca relaţia să meargă, trebuie să faci compromisuri  
Sursa foto: Cihan Demirok/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Eşti mânat de o forţă exterioară care te motivează să mergi mai departe şi să dai tot ce ai mai bun. Poate fi vorba despre o persoană pe care o placi şi vrei să o impresionezi.

Taur

Nu uita că pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită şi, dacă vrei ca relaţia să meargă în continuare, trebuie să faci anumite compromisuri.  

Gemeni

Simte-te liber să îţi exprimi toate nevoile când vine vorba de relaţia de cuplu. Dacă nu faci un pas în faţă, va face altcineva o schimbare pe care trebuie să o accepţi.

Rac

Dacă eşti pozitiv şi începi ziua binedispus, vei vedea că viaţa ta nu este aşa rea. În plus, lucrurile vor merge bine pe toate planurile în zilele următoare.

Leu

Circumstanţele situaţiilor de azi te vor pune între ciocan şi nicovală. Va trebui să declari război sau să te predai, pentru că o înţelegere amiabilă nu este posibilă.

Fecioară

Vei deveni foarte agresiv când cineva va încerca să-ţi pună în pericol relaţia de iubire sau să spună ceva rău despre partenerul tău.

Balanţă

Ridică-te și să ia măsuri! Forțe din toate părţile trag de tine din toate unghiurile, iar provocarea ta va fi aceea de a le menține în echilibru.

Scorpion

Ziua de joi te va găsi în poziția de arbitru, pentru că, pur și simplu, ai mintea detașată, iar oamenii au nevoie de aşa ceva pentru a-şi rezolva disputele.

Săgetător

Vei fi tentat să faci totul în viteză, dar este foarte probabil să nu ştii cum să-ţi concentrezi atenţia şi energia. Ia-o mai uşor şi nu irosi aceste resurse.

Capricorn

Latura ta romantică va înclina să adopte o atitudine egoistă, nerăbdătoare. Nu trebuie să fii posesiv pentru a menține loialitatea altora.

Vărsător

Vei descoperi că este ușor să începi proiecte noi astăzi, în special cele care implică elemente creative sau romantice.

Peşti

Asigură-te că există o armonie între nevoile tale şi ale celor din jurul tău, iar persoana iubită îţi va reproşa că nu ai mai acordat atenţie relaţiei voastre.

 

Citeşte şi: 

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

 

×