x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 decembrie: Peștii primesc bani dintr-o colaborare

Horoscop zilnic 15 decembrie: Peștii primesc bani dintr-o colaborare

14 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 15 decembrie: Peștii primesc bani dintr-o colaborare

Berbec

Sunteţi neobişnuit de radical în atitudinea pe care o adoptaţi faţă de prieteni. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi.

Taur

Există anumite persoane cu influenţă care s-ar putea distanţa de dumneavoastră, iar pierderea acestor contacte ar putea să se facă simţită în timp.

Gemeni

Tot ceea ce înseamnă socializare pe plan local este însoţit de mari şanse de reuşită. Se pot stabili contacte importante şi aveți sprijinul unor persoane apropiate.

Rac

Astăzi sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase.

Leu

Nu sunteţi tocmai renumit prin spontaneitate sau adaptabilitate. Azi îi veţi uimi pe mulţi, fiind volubil, comunicativ şi dispus să vă schimbaţi programul de pe o zi pe alta.

Fecioara

Pe plan personal, totul merge bine. Important este că sunteţi mult mai deschis ca de obicei, iar rezultatul este că atrageţi simpatia celorlalţi.

Balanţa

Problemele personale, pe care le tot amânaţi, nu mai suferă întârziere şi nici cei care s-au lăsat înduioşaţi să vă ajute nu vor mai fi dispuşi s-o facă.

Scorpion

Ziua e deosebit de bună, mai cu seama că nu trebuie să faceţi nimic special ca să vi se întâmple aceste lucruri care vin pe neaşteptate în viaţă.

Săgetător

Vă prieşte grozav să ieşiţi astăzi în lume şi sunteţi mânat de dorinţa de a cunoaşte sau cerceta locuri noi. Totul merge aşa cum vă doriţi.

Capricorn

Pe plan sentimental aveţi parte de o zi obişnuită. Este posibil ca persoana iubită să vă facă o declaraţie de dragoste surprinzătoare.

Vărsător

Nu este mereu bine să aşteptaţi ca alţii să facă primul pas. Pentru a simplifica relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să deveniţi mai deschis.

Peşti

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere.

 

×
Subiecte în articol: horoscop