x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 septembrie: Leii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 15 septembrie: Leii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate

14 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 15 septembrie: Leii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate

Berbec

Colaborările pe care le începeti azi se vor dovedi fructuoase și stabile. Sunt posibile divergente cu partenerul de viață.

Taur

Simțiți sentimente contradictorii în legatură cu apropierea de cineva.Curajul nu strică niciodata, așa că iesiți din starea de reticență.

Gemeni

Sunteti bine dispus și luați decizii inspirate.O noutate surprinzatoare o să vă distragă atenția de la muncă.

Rac

Munciți mult să redresați ceva în relația de cuplu.Să nu vă pară rău, căci investiția în capital sentimental este cea de care aveți nevoie.

Leu

S-ar putea sa aveți mici probleme de sănătate. Este ceva trecator, așa că nu va faceti griji. Nu ar strica să faceți un set de analize.

Fecioară

Intenționați să începeți o activitate nouă, dar vă lipsește simtul practic. Ar fi de preferat să mai așteptați. Perioada următoare nu este favorabilă.

Balanță

Niște bârfe vă scot din apatie și vă arată că nu stiați chiar totul despre persoane foarte apropiate.Rămâneți un simplu spectator.

Scorpion

Va sfătuim să nu faceți investiții, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Săgetător

Veți avea o zi destul de agitată,cu solicitari neprevazute în ultimul moment. Nu vă pierdeți cumpătul și nu  încercați să rezolvați totul.

Capricorn

Azi  sunteți deficitari cu simțul practic. Sfaturile unui prieten cu experiență vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă.

Vărsător

Apar vești bune de la o persoana cu care de mult timp duceți muncă de lămurire să vă accepte punctul de vedere.

Pești

Intuiția vă conduce spre o concluzie justă într-o problemă sentimentală. În consecință actionați cu hotărâre,căci veți avea câstig de cauză.

 

×
Subiecte în articol: horoscop