x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 aprilie 2016. Aveti grija de finantele dumneavoastra, nu faceti cheltuieli nechibzuite

Horoscop zilnic, 16 aprilie 2016. Aveti grija de finantele dumneavoastra, nu faceti cheltuieli nechibzuite

16 Apr 2016   •   06:30
Horoscop zilnic, 16 aprilie 2016. Aveti grija de finantele dumneavoastra, nu faceti cheltuieli nechibzuite
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

O zi ideala pentru transpunerea in practica a planurilor ambitioase. Se spune despre curaj ca este a doua fericire, dar daca intr-o zi normala aceasta afirmatie poate fi contrazisa, astazi lucrurile se schimba: circumstantele si anturajul ii vor incuraja pe Berbeci sa faca lucruri indraznete meniti sa-i intareasca statutul. Un lucru este cert: Berbecii nu vor reusi astazi sa treaca neobservati!

Taur

O zi destul de neplacuta pentru Tauri, care vor simti neputinta fata de o anumita problema, pe care fie nu stie cum s-o abordeze, fie i se pare imposibil de rezolvat. Oricum, astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa nu traga concluzii pripite si sa amane pentru mai tarziu gasirea unei solutii.

Gemeni

Astrele anunta o zi plina de reusite pentru Gemeni. Mintea lor lucreaza rapid si limpede, ajutandu-i sa se orienteze chiar si in cele mai complexe circumstante, sa identifice cai elegente de iesire din impas, sa asculte cu atentie parerile si ideile altora. Cu alte cuvinte, Gemenii vor fi astazi la inaltime, capabili sa infaptuiasca adevarate minuni. Prin urmare, folositi din plin aceasta zi!

Rac

Aveti grija de finantele dumneavoastra, nu faceti cheltuieli nechibzuite, ganditi-va de zece ori inainte sa intreprindeti ceva. Chiar cu riscul de a pierde oportunitati financiare. In schimb, veti evita pierderi si mai insemnate. Astrele ii sfatuiesc pe Raci sa-si puna in ordine propria contabilitate.

Leu

Multa putere de munca, multa daruire, multa patima in tot ceea ce intreprinde. Leii parca ar vrea, astazi, sa mute muntii din loc si, uitand ca e weekend, isi vor dedica toate energia rezolvarii diferitelor treburi. Constiinciozitatea lor ii va nemultumi insa pe unii si altii, astfel ca Leii trebuie sa se astepte la unele neplaceri.

Fecioara

Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor demonstra astazi o abilitate deosebita in manevrarea informatiilor. La nevoie, Fecioarele vor fi capabili sa jongleze cu cifre si fapte, sa analizeze si sa traga concluziile corecte. Acest lucru va atrage simpatia celor din jur.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop