x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 aprilie 2018: Gemenii intră în conflict cu partenerii de afaceri

Horoscop zilnic 16 aprilie 2018: Gemenii intră în conflict cu partenerii de afaceri

15 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 16 aprilie 2018: Gemenii intră în conflict cu partenerii de afaceri

Berbec

Astăzi găseşti explicaţii pertinente vizavi de situaţia financiară în care te afli. Ai încredere că vei depăşi toate neplăcerile materiale.

Taur

O zi a cărei temă principală este reprezentată de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Ia în calcul achitarea unor taxe.

Gemeni

Relaţiile parteneriale se vor evidenţia astăzi, fie prin discuţii aprinse, fie prin aflarea unor informaţii neplăcute vizavi de aceste persoane.

Rac

Se conturează multe de făcut la serviciu, însă este vorba despre activităţi de rutină. Eşti apreciat de şefi şi colegi şi ţi se cere sprijinul.

Leu

Provocările zilei apăr dinspre segmentul amoros. Îţi doreşti să petreci mai mult timp alături de cei dragi, însă aceştia nu sunt receptivi.

Fecioară

Ar fi minunat dacă ai putea petrece ziua acasă, printre membrii familiei. Sunt momente bune pentru preocupări şi activităţi domestice.

Balanța

Relaţionarea cu ceilalţi este dificilă, pentru că nu ai răbdare să îi asculţi pe cei cu care vii în contact sau să vorbeşti pe înţelesul lor.

Scorpion

Este posibil să primeşti salariul sau bonusuri dinspre segmentul profesional, dar sunt mici comparativ cu cât îţi doreşti tu să cheltuieşti.

Săgetător

O zi cu stări contradictorii, de aceea ar fi bine să te ocupi numai de activităţi uşoare. Depinde de cum îți gestionezi programul cotidian.

Capricorn

Ești tentat să asculți mai mult de prieteni, decât de ceea ce îți sugerează sufletul tău. Este păgubos să fii prea atașat de părerile altora.

Vărsător

Îți dorești să socializezi mai mult cu persoanele din anturajul profesional, dar vei fi acaparat de sarcinile de lucru de la serviciu.

Pești

Eşti nemulţumită de felul în care decurg lucrurile în viaţa ta. Te necăjesc vorbele şi gesturile altora. Încearcă să vezi clar realitatea.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop