x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 aprilie 2020: Racii primesc vești financiare excelente

Horoscop zilnic 16 aprilie 2020: Racii primesc vești financiare excelente

15 Apr 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 16 aprilie 2020: Racii primesc vești financiare excelente

Berbec

Se poate ca astăzi să fii nevoit a lua o decizie majoră, în legătură cu locul tău de muncă ori de viaţă ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te că responsabilitatea îţi aparţine în totalitate.

Taur
Se poate accentua dorinţa ta de relaţionare, mai ales dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu stabilă. Intensitatea emoţiilor tale ar putea fi prea puternică pentru cei cu care interacţionezi.

Gemeni
Se ştie că eşti genul de om care îşi asumă responsabilităţile pentru tot ceea ce face, dar acest lucru nu garantează controlul tău absolut asupra celor neprevăzute. Primeşti nişte veşti financiare excelente.

Rac
Deşi eşti preocupat de detaliile existenţei tale şi de ceea ce li se întâmplă celor din mediul tău, aminteşte-ţi că nu toată lumea vede lucrurile din aceeaşi perspectivă. Surprize frumoase în familie.

Leu
Se pare că îţi doreşti să alcătuieşti o nouă strategie pentru cariera ta. Cu toate acestea, înainte de a face primul pas, cântăreşte situaţia în care te afli, nu întotdeauna curajul are efect favorabil.


Fecioara
Este o zi în care poţi materializa foarte uşor dorinţele pe care le ai, deci ai grijă ce-ţi doreşti, deoarece se poate întâmplă. Aminteşte-ţi că astrele te susţin astăzi în tot ceea ce vrei să întreprinzi.

Balanţă
Chiar dacă simţi nevoia să fii în mijlocul acţiunii, rezumă-te doar la a fi parte dintr-un grup, nicidecum la a încerca să preiei frâiele. Păstrează-ţi totuşi energia pentru situaţiile mult mai complexe.


Scorpion
O zi în care ai putea avea parte de mai multe obstructionari şi limitări decât te-ai aşteptat. Cu toate acestea este indicat  să anticipezi, ceea ce s-ar putea întâmpla. Oferă ajutorul, necondiţionat.


Săgetător
Nu-ţi ignoră logică, astăzi. Evită a avea încredere în ceea ce simţi, pentru că este o zi în care, dacă rămâi cu capul în nori, te-ai putea trezi cu aripile tăiate, pierzând tot ceea ce până acum ai câştigat.


Capricorn
Cu răbdare şi concentrare, poţi deveni mai puternic. Ia în calcul şi ceea ce realitatea îţi oferă, neinvestind mai multă energie decât este cazul pentru a-ţi vedea visul împlinit. Mulţumeşte-te  cu puţin.

Vărsător
În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, se pare că tendinţa ta este aceea de a-ţi dori o mai mare libertate de mişcare. Este o zi în care ar fi foarte busă stăpâneşti foarte bine artă compromisului.


Peşti

În acestă perioadă foarte multe oportunităţi apar în calea ta, majoritatea aflate în strânsă conexiune cu cel mai frumos sentiment: iubirea. Eşti pe cale să te îndrăgosteşti sau să îţi oficializezi relaţia.

 

 

 

 

×