x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 iunie 2016. Apar schimbări în ceea ce priveşte simpatiile pe care le ai

Horoscop zilnic, 16 iunie 2016. Apar schimbări în ceea ce priveşte simpatiile pe care le ai

15 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 iunie 2016. Apar schimbări în ceea ce priveşte simpatiile pe care le ai

Berbec: Lucrurile nu merg foarte bine în cuplu. Eşti prea obişnuit să decizi pentru tine, fără să ţii cont că ceea ce faci afectează şi partenerul.

Taur: Treci printr-un proces în care înţelegi că trebuie să devii o persoană mai serioasă. Îţi asumi mai multe responsabilităţi şi obligaţii.

Gemeni: Eşti într-o dispoziţie altruistă. Suferinţa altora te sensibilizează mai mult ca de obicei. Faci eforturi să-i ajuţi pe cei defavorizaţi.

Rac: Astăzi laşi garda jos şi îţi exprimi sentimentele fără teamă de consecinţe. Prietenii îţi apreciază sinceritatea noua atitudine.

Leu: Apar schimbări în ceea ce priveşte simpatiile pe care le ai. Te integrezi într-un grup nou şi devii adeptul unor noi cauze şi aspiraţii.

Fecioară: O zi în care eşti predispus să intri în conflicte, dacă nu ai grijă la atitudinea ta. Ar fi util să fii mai diplomat şi mai puţin rigid.

Balanţă: După o perioadă foarte agitată îţi impui un stil de viaţă mai echilibrat. Vei fi atent la ce mănânci, vei încerca să faci mai multă mişcare.

Scorpion: Simţi nevoia de schimbare şi faci eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple. Cauţi hobby-uri noi sau activităţi ieşite din comun.

Săgetător: Eşti chinuit de muze. Domeniul artei te stimulează mai mult ca de obicei şi eşti tentat să îţi încerci şi tu mâna într-un proces creativ.

Capricorn: Renunţă puţin la încăpăţânare şi nu-l mai lua pe "nu" în braţe ori de câte ori ţi se propune o activitate nouă. Nu ştii ce pierzi!

Vărsător: Eşti excesiv de preocupat de problemele financiare. Relaxează-te! Situaţia nu e aşa albastră. Ar fi bine chiar să-ţi faci un cadou.

Peşti: O zi în care eşti predispus la gafe. Poţi să iei situaţia în tragic sau să îţi dezvolţi simţul umorului şi să treci mai uşor peste.

×
Subiecte în articol: horoscop