x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 martie 2020: Gemenii au succese profesionale

Horoscop zilnic 16 martie 2020: Gemenii au succese profesionale

15 Mar 2020   •   16:43
Horoscop zilnic 16 martie 2020: Gemenii au succese profesionale
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Romantismul te caracterizează azi, iar timpul petrecut alături de partenerul de cuplu se dovedește a fi unul care vă unește mai mult. Dacă nu ești într-o relație, dedici timp pasiunilor pe care le ai.

Taur

Vrei să faci o diferență la locul de muncă, așa că azi te implici în tot felul de activități și dovedești o mare implicare. Această nouă atitudine pe care o adopți te aduce în atenția superiorilor.

Gemeni

Acum găsești determinarea să faci tot ce ți-ai propus. Astfel, înregistrezi progrese importante când vine vorba de locul de muncă, iar până la finalul zilei chiar primești o veste bună pe plan profesional.

Rac

Astăzi nu mai treci nepăsător pe lângă lucrurile greșite. Astfel, te implici în problemele celorlalți și faci tot ce poți pentru a ajuta la rezolvarea lor. În plus, începi să te gândești să te apuci de voluntariat.

Leu

Acorzi mai multă atenție opiniilor persoanelor din jurul tău. Te bucuri de sprijin în toate activitățile pe care le desfășori, iar acest lucru îți conferă mai multă încredere în propria persoană.

Fecioară

Nu reușești să te concentrezi nici măcar asupra lucrurilor simple pe care le ai de făcut. Încearcă să evaluezi persoanele din jurul tău și să elimini acele persoane toxice care te fac să te îndoiești de tine.

Balanță

Sensibilitatea este caracteristica ta principală azi și, astfel, ai tendința să reacționezi impulsiv sau să lași reproșurile celorlalți să te afecteze mai mult decât este cazul. Acordă-ți un moment de pauză de la aceste interacțiuni.

Scorpion

Ai multă energie pozitivă, iar ideile vin de la sine, fără să depui niciun pic de efort. Pe de altă parte, nu este indicat să începi activități noi, oricât de tentat ar fi, pentru că mintea îți zboară de la un lucru la altul.

Săgetător

Petreci mult timp cu o persoană specială pentru tine. Fei că e vorba de o persoană cu care vrei o relație, fie că e vorba de un prieten bun, discuțiile te ajută să îți schimbi perspectiva asupra vieţii tale.

Capricorn

Vrei să faci o impresie bună în noul grup în care ai intrat, de aceea ar fi indicat să eviți bârfele , chiar dacă pe termen scurt te aduc în centrul atenției. În plus, este indicat să te comporți natural.

Vărsător

Vrei să petreci cât mai mult timp singur, însă ai programate mai multe evenimente sociale, iar acest lucru reușește să te irite peste măsură. Încearcă, totuși, să stai cât mai departe de interacțiuni.

Pești

Vrei să iei o pauză de la agitația din ultima vreme. Ziua de azi este despre relaxare: te bucuri  de o carte bună sau de un film în confortul oferit de propria locuință. Reușești să-ți reîncarci bateriile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic