x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 martie. Vei înveseli toţi colegii şi vei avea o zi plină de zâmbete

Horoscop zilnic, 16 martie. Vei înveseli toţi colegii şi vei avea o zi plină de zâmbete

15 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 martie. Vei înveseli toţi colegii şi vei avea o zi plină de zâmbete

Berbec

Vei fi înconjurat de o aură de calm, de pace, iar stresul este la cele mai mici cote din ultimele zile. Încearcă să menţii această stare.

Taur

Iubirea şi romantismul sunt în primul loc pe lista cu priorităţile pe ziua de azi şi nu vrei să te abaţi deloc de la planurile pe care le ai cu persoana iubită. 

Gemeni

Un membru al familiei sau o rudă apropiată care se reface după o boală îndelungată îşi va exprima toată aprecierea pentru tine şi pentru ajutorul oferit.

Rac

Dorinţa de a trece pe hârtie toate sentimentele, gândurile şi frământările din ultimele zile este tot mai puternică.

Leu

Talentul artistic va fi la cote maxime azi, pentru că te reapuci de pictat şi termini o lucrare începută cu mult timp în urmă.

Fecioară

Eşti foarte interesat de artele vizuale şi vei merge la o expoziţie a unuia dintre artiştii tăi preferaţi cu un prieten bun. Acest lucru îţi va deschide noi drumuri.

Balanţă

Imaginaţia şi simţul umorului merg mână în mână şi fac o treabă excelentă. Vei înveseli toţi colegii şi vei avea o zi plină de zâmbete.

Scorpion

Vei fi surprins când vei vedea că te va suna un prieten bun într-un moment nepotrivit, dar îţi va da veşti bune.

Săgetător

 Vei surprinde un prieten apropiat sau partenerul de viaţă cu un cadou. Nu este nici o ocazie specială, dar vei observa un lucru preferat de ei şi îl cumperi pe loc.

Capricorn

Un loc preferat pe care nu l-ai vizitat de foarte mult timp şi pe care vrei să îl revezi cu prima ocazie te va obseda pe tot parcursul zilei.

Vărsător

Te simţi foarte iubit, apreciat şi special pentru că vei fi răsfăţat de partenerul tău. Vă veţi petrece seara într-un restaurant preferat şi intim.

Peşti

Petreceri organizate la birou, întâlniri de afaceri, sau ieşiri în oraş cu colegii, prietenii îţi vor ocupa serile următoare.

×