x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie 2015. Comunicarea, cu toate nuantele ei, este esentiala astazi in tot ce intreprinzi

Horoscop zilnic, 16 septembrie 2015. Comunicarea, cu toate nuantele ei, este esentiala astazi in tot ce intreprinzi

15 Sep 2015   •   19:47
Horoscop zilnic, 16 septembrie 2015. Comunicarea, cu toate nuantele ei, este esentiala astazi in tot ce intreprinzi


Horoscop 16 septembrie. Berbec
Cu Luna aflata aproape intreaga zi in semnul de peste drum-Balanta, e un moment bun sa abordezi relatiile importante din viata ta, cu intelepciune si eleganta. Spune ce ai de spus, asigura-te ca-ti transmiti clar si concis mesajele, dar fa-o astfel incat sa pastrezi sau sa instaurezi pacea. In acelasi timp fii dispus sa-ti asumi unele greseli si sa ajustezi ceva in atitudinea ta fata de celalalt.

Horoscop 16 septembrie. Taur
Astazi ai putea rezolva mai usor decat te asteptai, o situatie tensionata la locul de munca sau in familie. Poti gasi cai elegante de a dizolva orice conflict, insa atentie, nu e o solutie sa tai din tine si sa-ti reprimi dorintele si starile. In alta ordine de idei, in ce priveste proiectele profesionale, asteapta-te sa se reconfigureze in urmatoarele saptamani, asa ca ai nevoie de flexibilitate si rabdare.

Horoscop 16 septembrie. Gemeni
Cu iubire, blandete si compasiune, poti rezolva aproape totul, mai ales astazi, cand Luna prezenta in Balanta iti aminteste de bucuriile simple si de motivele de recunostinta care nu sunt putine. Relatia cu persoana iubita este in centrul atentiei acum si in urmatoarele saptamani, si asta pentru ca ai de vazut niste detalii pe care le-ai trecut cu vederea, iar acestea te vor ajuta sa iei decizii importante peste cateva saptamani.

Horoscop 16 septembrie. Rac
Pentru tine, aceasta este o zi a evaluarii interioare, a bilantului dorintelor care tin de familie, casa, camin, stabilitate. Ai tu niste planuri, deocamdata doar de tine stiute, iar astazi poti sa le ajuti sa se implineasca, cu energia si gandurile constructive. Asta in conditiile in care circumstantele par sa-ti transmita sa mai ai putina rabdare. Asadar, rabdare si incredere… in tine si in ce e pregatit de univers pentru tine!

Horoscop 16 septembrie. Leu
Comunicarea, cu toate nuantele ei, este esentiala astazi in tot ce intreprinzi. Cu cat esti mai clar si mai elegant in ceea ce transmiti, cu atat mai mari sanse ai de a trai experiente frumoase, cu ajutorul oamenilor pe care ii intalnesti si cu care interactionezi intr-o forma sau alta. O zi excelenta pentru intalniri, negocieri, examene, conferinte sau studiu.

Horoscop 16 septembrie. Fecioara
E posibil sa-ti vina inima la loc, cu privire la unele chestiuni financiare pe care le-ai simtit ca fiind apasatoare in ultimele zile. Astazi, unele vesti si informatii care ajung la tine in acest sens, te pot incuraja si chiar bucura. Totusi, nu e momentul pentru tranzactii sau cheltuieli heirupiste si nici pentru semnarea unor contracte care implica responsabilitati pe termen lung.

Horoscop 16 septembrie. Balanta
Esti omul care aduce pacea. Si armonia. Astazi esti omul de care lumea are nevoie sau pe care si-l doreste oricine in preajma, intrucat stii cum sa eviti o disputa, sa armonizezi relatiile celorlalti sau macar sa vii cu o vorba care idulceste starea de spirit a unui prieten. Pe de alta parte, creativitatea si inspiratia te ajuta sa dai contur unor proiecte si aspiratii care ti se potrivesc manusa.

Horoscop 16 septembrie. Scorpion
Nu se poate spune ca nu stii ce vrei. Stii, dar inca stai in umbra si astepti ca ceva sa se intample, pentru a actiona. Din punct de vedere profesional si social, inca exista potential urias de a crea ceva nou, de a te arunca in noi proiecte si a primi noi oportunitati. Pentru asta, ai nevoie de ceva mai multa incredere in tine si ceva mai putine asteptari de la altii.

Horoscop 16 septembrie. Sagetator
Nu tot ce zboara se mananca, asta e clar. Mai ales in ce priveste zona carierei, unde tendinta de a te iluziona este foarte crescuta acum. E de preferat sa nu te arunci in nicio schimbare majora si nici sa speri ca se va intampla o minune promisa de cineva. Acum e mult mai valoros sa stai drept, pe picioarele tale si sa ai rabdare. In curand se va risipi ceata.

Horoscop 16 septembrie. Capricorn
Arta conversatiei si a negocierii este esential de practicat si perfectionat astazi, mai ales daca ti-ai propus sa obtii ceva prin discutia cu o persoana autoritara sau un sef. Ascultand cu atentie si luind in considerare si punctul de vedere al interlocutorului, te ajuta sa-ti sustii si mai bine punctul de vedere. Totusi, astazi nu e despre cine are dreptate, ci despre cum sa stabilesti un punct de echilibru, o medie a celor doua viziuni.
Horoscop 16 septembrie. Varsator
Ai multa sustinere din exterior, te bucuri de simpatie si de recunoastere, dar nu prea ti-e clar ce sa faci cu toate acestea, cum sa le folosesti in modul cel mai adecvat cu putinta. Ziua aceasta te poate face ceva mai constient cu privire la ce-ti doresti si, in mod cert, iti aduce inspiratia pe care o asteptai pentru a crea noi culoare de manifestare in zona profesionala si nu numai.

Horoscop 16 septembrie. Pesti
Nu poti controla mare lucru in privinta finantelor, mai ales acolo unde e vorba de parteneriate, afaceri, asocieri. Totul pare sa fie invaluit in mister, pe o parte pleaca resurse, pe alta vin, iar tu esti un simplu spectator. Tot ce poti face este sa primesti ce ti se ofera pe tava, fara vinovatie si rusine, iar intre timp ocupa-te de ceea ce te inspira cu adevarat sa faci.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 16 septembrie