x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie. Eşti foarte dornic să fii independent financiar şi rişti să te pui în pericol

Horoscop zilnic, 16 septembrie. Eşti foarte dornic să fii independent financiar şi rişti să te pui în pericol

15 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 septembrie. Eşti foarte dornic să fii independent financiar şi rişti să te pui în pericol

Horoscop 16 septembrie 2016. Berbec

Eşti mulţumit de viaţa ta şi ai senzaţia că e timpul pentru o schimbare, dar s-ar putea să strici totul. Gândeşte-te de două ori înainte să iei decizia de a-ţi da demisia.

Taur

Chiar când credeai că sunteţi în aceeaşi tabără, prietenii şi colegii de serviciu încalcă regulile jocului şi vei ajunge foarte greu la o înţelegere cu ei.

Gemeni

Nişte schimbări la conducerea companiei sau o posibilă reorganizare te poate afecta pe plan profesional, însă eşti încântat pentru că îţi doreai de mult timp ceva nou.

Rac

Îţi faci bagajele să pleci într-o călătorie neaşteptată şi nu îţi este deloc greu să te desprinzi de confortul casei tale. Vrei să-ţi lărgeşti orizonturile şi nimic nu te poate opri.

Leu

Eşti foarte dornic să fii independent financiar şi rişti să te pui în pericol. Ia măsuri de precauţie şi gândeşte-te foarte bine înainte să execuţi planurile puse la punct.

Fecioară

Libertatea este mai importantă ca oricând, lucru ce îţi poate aduce schimbări majore în viitorul apropiat, iar o relaţie poate fi distrusă din această cauză.  

Balanţă

Ai ţinut ascunse sentimentele mult timp, dar cineva încearcă acum să le aducă la lumină. Profită de această perioadă delicată şi petrece timp cu tine.

Scorpion

Ai o încredere debordantă şi eşti plin de imaginaţie. Porneşti o obsesie despre o persoană pe care abia o cunoşti, sau un foc mai vechi se reaprinde. 

Săgetător

Deciziile luate în trecut te pun pe gânduri şi aduc la suprafaţă secrete mai vechi. Chiar dacă pe dinăuntru duci o luptă crâncenă, ştii cum să o ascunzi.

Capricorn

Te simţi copleşit de informaţii care vin de peste tot, iar asta te va zgudui emoţional. Nu vei rezolva nimic dacă te agiţi şi dacă te plângi.

Vărsător

Instabilitatea din jurul tău începe să te afecteze şi încerci să te menţii cu picioarele pe pământ, dar asta e mai uşor de zis decât de făcut. 

Peşti

Îţi este greu să comunici cu oamenii astăzi, iar partenerul tău poate fi afectat. Nu lăsa plictiseala să se instaleze şi încearcă să te adaptezi la schimbări.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop septembrie zodiac