x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 august 2016. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut

Horoscop zilnic, 16 august 2016. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut

15 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 august 2016. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut

Berbec: Vrei să scapi de obligaţii pentru o perioadă, dar ai multe lucruri de rezolvat. Ar trebui să pui datoria înainte de interesele personale.

 

Taur: Trebuie să alegi între două lucruri, însă îţi este greu, pentru că ambele par tentante. Te-ar ajuta sfaturile unei persoane mai în vârstă.

 

Gemeni: Ai atât de multe lucruri de făcut, la serviciu, încât ai impresia că intri în criză de timp. Nu intra în panică, bazează-te pe experienţa acumulată.

 

Rac: O zi în care eşti copleşit de porniri pasionale. O escapadă romantică sună foarte tentant, însă ai grijă ce sacrificii faci pentru asta.

 

Leu: O zi în care două grupuri de persoane caută să te atragă de partea lor. Cei care par mai distractivi nu sunt neapărat cei de care ai nevoie.

 

Fecioară: Din dorinţa de a te afirma în carieră mergi cam departe cu pretenţiile pe care le ai de la ceilalţi. Nu sacrifica o prietenie pentru ceva iluzoriu.

 

Balanţă: Încercările tale de a înveseli atmosfera în famile se lovesc de o dispoziţie cam posomorâtă a rudelor. Poate că ar trebui să fii şi tu mai sobru.

 

Scorpion: Eşti mânat de bune intenţii, însă firea ta degajată te face să uiţi de regulile sociale. Ai putea jigni fără să vrei pe cineva important.

 

Săgetător: O zi în care ar trebui să te bazezi numai pe tine însuţi. Nici măcar cei mai buni prieteni nu vor sări să te sprijine, dacă ai probleme.

 

Capricorn: Ai grijă să nu te implici în niciun fel, dacă în jurul tău are loc vreun conflict. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut.

 

Vărsător: Ai tendinţa să fii cel mai dur critic când vine vorba de tine însuţi. Ceea ce ţie ţi se pare banal, în ochii altora sunt realizări remarcabile.

 

Peşti: Mintea ta e setată pe petrecere, însă corpul tău nu este în cea mai bună formă. Amână planurile pentru altă zi şi odihneşte-te.

×