x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 aprilie 2016. O zi dificila din punctul de vedere al comunicarii

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2016. O zi dificila din punctul de vedere al comunicarii

16 Apr 2016   •   23:07
Horoscop zilnic, 17 aprilie 2016. O zi dificila din punctul de vedere al comunicarii
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Astazi veti fi foarte incapatanat, pe toate planurile. De aceea va fi inutil ca cineva sa-i scoata din aceasta stare. De altfel, in cel mult doua zile, chiar Berbecii isi vor da seama ca discutiile mai aprinse au fost o prostie. Deci, nu va suparati astazi pe Berbeci.

Taur

Aveti impresia ca nu sunteti apreciat in mod just si simtiti dorinta sa va imbunatatiti imaginea in ochii anturajului. Iar Taurii vor avea succes in aceasta tentativa. Cu o singura exceptie: doamnele vor ramane indiferente la toate aceste incercari.

Gemeni

O zi in care sentimentele de parinte se manifesta din plin. Gemenii isi vor dedica intreaga zi consolidarii relatiilor, dupa caz cu partenerul de viata sau cu copiii. Nu sunt excluse cereri in casatorie. De asemenea, este posibila achizitia unui animal de companie. 

Rac

Veti incerca sa va impuneti ideile, indiferent de cat de nastrusnice ar fi. Lasati-i pe Raci sa-si faca numarul, daca nu vreti sa stricati o prietenie veche, la care tineti foarte mult. De aceea, cei nascuti ar trebuie ramana, astazi, in compania celor mici: copii, nepoti, etc.

Leu

Este posibil ca castigati niste bani. Poate fi vorba de o intalnire de afaceri neprevazuta, dar plina de succes. Sau veti ghici numerele norocoase la Loto. Oricum, incepand de astazi, situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati consistent.

Fecioara

O zi dificila din punctul de vedere al comunicarii: din toate puterile veti incerca sa-i convingeti pe ceilalti ca aveti dreptate. Din pacate, interlocutorii dumneavoastra nu vor fi tocmai dispusi sa va asculte pana la capat, ceea ce va va deranja, cu siguranta.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop