x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 august 2016. Încearcă să mergi cu viteza întâi

Horoscop zilnic, 17 august 2016. Încearcă să mergi cu viteza întâi

16 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 august 2016. Încearcă să mergi cu viteza întâi

Berbec: Astrele îţi surâd, astăzi. Te remarci printr-o reuşită în faţa unui grup la a cărui apreciere ţii în mod deosebit. Serara, o surpriză plăcută.

 

Taur: Ai căzut într-o rutină care îţi va secătui creativitatea. Îndrăzneşte să faci şi lucruri noi, chiar dacă te scot din zona de confort.

 

Gemeni: Nu ar trebui să te ruşinezi că faci lucrurile altfel decât alţii. Chiar dacă cei din jur clevetesc, motivele tale sunt mai importante.

 

Rac: O zi în care ai forma necesară de a finaliza proiectele care rămăseseră de rezolvat sau de a începe cu succes un proiect greu de realizat.

 

Leu: Nu este o zi propice să te implici în lucruri importante. Încearcă să mergi cu viteza întâi şi amână pe altă dată deciziile mari.

 

Fecioară: Cel mai probabil vei avea o zi lejeră din punct de vedere al obligaţiilor. Profită de ea ca să te mai distrezi puţin. Era şi timpul.

 

Balanţă: Fereşte-te să îi judeci pe alţii doar pentru că duc un stil de viaţă diferit de al tău. Deja lumea începe să te considere retrograd.

 

Scorpion: Să alini suferinţele altora este ceea ce faci tu mai bine. Ar trebui, însă, să te mai gândeşti şi la tine. Nu te încărca cu energie negativă.

 

Săgetător: Ar fi timpul să petreci ceva mai mult timp cu prietenii de care te-ai înstrăinat. Nu aştepta să te sune ei, fă tu primul pas.

 

Capricorn: Simţi că eşti încătuşat de prea multe reguli şi restricţii care nu sunt pe placul firii tale independente. Poţi fi creativ şi aşa, însă.

 

Vărsător: O zi în care vezi jumătatea plină a paharului. Atitudinea ta pozitivă poate avea un efect tonic şi asupra celor din jurul tău.

 

Peşti: Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îţi expui punctul de vedere într-o problemă în care alţii n-au găsit soluţii. Ai încredere în tine!

×