x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 decembrie 2019: Taurii trebuie să fie precauţi şi nu cheltuie peste măsură

Horoscop zilnic 17 decembrie 2019: Taurii trebuie să fie precauţi şi nu cheltuie peste măsură

16 Dec 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 17 decembrie 2019: Taurii trebuie să fie precauţi şi nu cheltuie peste măsură
Sursa foto: pixabay.com

Berbec
Nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita  critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

Taur
Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.
Gemeni
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.
Rac
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.
Leu
Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.
Fecioară
Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seară, casa vă este plină de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire festivă.

Balanţă
Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.
Scorpion
Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoană iubita, pentru că apoi să reorganizati, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Săgetător
Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive.

Capricorn
Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteţi admiraţi şi adoraţi, preferaţi să vă păstraţi independenţa financiară.

Vărsător
Astăzi este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să va extindeţi activităţile lucrative. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice din toţi punctele de vedere.

Peşti

Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoană iubita, pentru că apoi să reorganizati, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

 

 

 

×