x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 decembrie: Leii au parte de intalniri interesante

Horoscop zilnic 17 decembrie: Leii au parte de intalniri interesante

16 Dec 2017   •   19:53
Horoscop zilnic 17 decembrie: Leii au parte de intalniri interesante

Berbec

Trebuie sa fiti extrem de calm si de rezonabil. Luna se indreapta spre Berbec, iar aceasta zi aduce un impuls de innoire, se contureaza ceva la care veti lucra in decursul urmatoarei luni. Ganditi-va ce povara sunteti dispus sa va asumati, nu va creati griji suplimentare. Fiecare alegere trebuie abordata cu multa intelepciune, chiar si cand este vorba despre cercul de cunostinte. Nu cheltuiti excesiv. Fiti retinut atunci cand ideile si interesele dumneavoastra nu coincid cu ale partenerilor. Conflictele pot evolua rapid.

Taur

Inca de la primele ore sunteti intr-o stare visare. Dintre toate modelele de comportament, cel mai logic pentru dumneastra este acela de a nu va impotrivi, de a lasa lucrurile sa curga de la sine, fara sa interveniti. In acelasi timp, astazi veti intui mai clar ca niciodata tendintele momentului. Dar nu veti dori sa faceti nimic. Cu alte cuvinte, chiar daca stiti cum sa dobanditi succes, nu veti dori sa actionati in nici un fel.

Gemeni

Chiar daca nu sunteti un om de creatie, maine este o exceptie, pentru ca astrele fac astazi din dumneavoastra un adevarat artist. Ce inseamna asta? Ca astazi veti reusi sa cuceriti inimile unor persoane utile, dar indiferente pana acum sau veti reusi, cu un dar nebanuit, sa convingeti ca dumneavoastra sunteti cei care aveti dreptate.

Rac

Aveti numai idei interesante, care vor avea o influenta pozitiva asupra carierei dumneavoastra. De asemenea, este posibil ca, in loc de idei, sa cunoasteti o persoana deosebita. Nu va fi ceva romantic, dar din punct de vedere material, totul va fi de perspectiva. In orice caz, este posibil ca astazi sa castigati niste bani.

Leu

Astrele va ofera oportunitati pentru intalniri interesante. Este foarte posibil ca una din aceste intrevederi sa fie romantica. Nu trebuie insa sa credeti ca va fi ceva serios, adica o relatie de durata. In rest, ziua va fi una plina de evenimente si palpitanta. Iar pentru a fi la momentul potrivit in locul potrivit, bazati-va pe intuitie.

Fecioara

Folosindu-se de slabiciunile dumneavoastra, ii veti teroriza, pur si simplu, pe cei din jur. Capacitatea dumneavoastra de a obtine ce doriti prin orice mijloace va atinge astazi apogeul. Dumneavoastra nu veti sesiza nimic extraordinar in comportament.

Balanta

Starea dumneavoastra de spirit se va schimba in permanenta astazi. Veselia va fi spulberata de tristete, care, la randul ei, va fi inlocuita in doar cateva minute, de bucurie. Intr-un cuvant, astazi veti trai din plin toata gama de emotii. In aceste conditii, daca aveti planificate treburi importante pentru astazi, este bine sa le amanati.

Scorpion

Astazi veti descoperi ca aveti talentul de a face din tantar bici. Toata ziua va vor scoate din minti tot felul de fleacuri. Daca nu vreti sa pareti certareti si enervant, incercati sa nu atrageti atentia asupra dumneavoastra in mod deosebit. Vedeti-va de treaba, mai ales ca astazi totul va iese.

Sagetator

Veti incerca din rasputeri sa ajungeti intr-o companie galagioasa pentru ca macar pentru o clipa sa fiti in centrul atentiei. Daca nu veti reusi in mod real, veti visa la asta! Nu e nimic rau in asta, dar incercati sa nu exagerati.

Capricorn

Toata ziua va veti gandi la treburile casnice, la problemele  pe care le aveti. Foarte bine. Pentru ca este momentul sa va ocupati casa, de familie. De restul puteti sa va ocupati mai taziu sau alta data. Oricum, ziua de astazi nu promite niste rezultate fantastice sau ceva progrese. Nu acordati prea multa atentie detaliilor.

Varsator

Va fi o zi plina de neintelegeri, absurditati si asta pentru ca nu sunteti consecvent. Nu, nu veti dori sa incalcati reguli, norme. Pur si simplu, atentia dumneavoastra va fi atrasa de alte chestiuni. Unele deloc importante. Ceea ce alta data ar fi trecut neobservat, astazi va deveni brusc extraordinar de interesant.

Pesti

Gandurile dumneavoastra se invart in jurul unui singur lucru minunat - banii. Sunt foarte mari sansele ca astazi sa gasiti, daca nu o comoara, macar o sursa suplimentara de finantare. De asemenea, puteti discuta cu sefii o posibila marire desalariu, pentru ca solicitarea dumneavoastra va fi acceptata. In alta ordine de idei, aveti grja ce mancat si cat mancati!

×
Subiecte în articol: horoscop