x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 februarie 2016. Atentie insa la tendinta de a spune mai multe decat e cazul sau de a te plange cui nu trebuie

Horoscop zilnic, 17 februarie 2016. Atentie insa la tendinta de a spune mai multe decat e cazul sau de a te plange cui nu trebuie

16 Feb 2016   •   22:42
Horoscop zilnic, 17 februarie 2016. Atentie insa la tendinta de a spune mai multe decat e cazul sau de a te plange cui nu trebuie


Berbec
Luna este prezenta in Gemeni, astfel ca segmentul comunicarii este efervescent. O zi favorabila demersurilor legate de studii, cercetare, documentare, punerea in circulatie a informatiei. Fii prudent, totusi, atat in ce priveste alegerea personelor cu care vorbesti cat si in ce priveste exagerarile la care esti predispus in comunicare. In alta ordine de idei, Venus se instaleaza de astazi in Varsator, iar pentru tine aduce veselie in anturaj, viata sociala mai activa, idei si chiar relatii noi, in urmatoarele saptamani.

Taur
Astazi ai abilitatea si inspiratia de a gasi solutii si mijloace noi pentru imbunatatirea situatiei materiale si financiare. Se pare ca e nevoie sa spui sau sa afli ceva care te ajuta, cu alte cuvinte sansa ta sta in capacitatea de a asigura schimbul de informatie cat mai fluid. Sunt de evitat speculatiile financiare si investitiile hazardate. Venus se va afla in Varsator incepand de astazi, iar pentru tine astrul aduce noroc in demersurile profesionale, in urmatoarea perioada.

Gemeni
Luna se afla in semnul tau zodiacal si iti confera jovialitate, flexibilitate, dar si mai multa constienta cu privire la prioritatile si nevoile tale. De altfel, astazi e indicat sa te ocupi de ceea ce e important si sa incerci sa ramai concentrat pe fiecare lucru, pe rand. Pentru tine, intrarea lui Venus in Varsator, aduce incepand de astazi, bucurii si vesti bune de departe, dar si posibilitatea unor calatorii, studii sau relatii bune cu institutii de stat.
Rac
In cazul tau, astazi este esentiala discretia in tot ce faci. E bine sa fii mai putin vocal, sa spui doar ce, cui si cat e necesar pentru a merge mai departe, sa faci un plan de actiune si, mai ales, sa asculti cu atentie, , chiar dincolo de cuvinte, mesajele care ajung la tine pe diverse cai. Vei folosi toate datele pe care le strangi, incepand de maine. In alta ordine de idei, Venus ajunge in Varsator astazi si iti faciliteaza, in urmatoarele saptamani, accesul la tot felul de resurse externe si la favoruri pe care altii ti le intorc acum.

Leu
Luna in Gemeni anima foarte mult viata sociala, interactiunile cu ceilalti, comunicarea cu oameni pe care-i stii sau nu. In orice caz, ba esti invitat undeva, ba ti se propune ceva, ba te suna nu stiu ce prieten sa-ti povesteasca vrute si nevrute… este, deci, o zi in care comunici mult cu exteriorul. Atentie, totusi, triaza cu atentie invitatiile la care raspunzi, povestile pe care le asculti si „filmele” in care te bagi. Intrarea lui Venus in Varsator este de bun augur in ce priveste parteneriatele, colaborarile, relatia de cuplu, mariajul.

Fecioara
Luna aduce un plus de energie in zona carierei, iar aceasta poate fi folosita pentru a purta discutii lamuritoare la nivel inalt, pentru a-ti promova ideile si/sau pentru a negocia o pozitie in contextul profesional. Atentie insa la tendinta de a spune mai multe decat e cazul sau de a te plange cui nu trebuie. In alta ordine de idei, Venus in Varsator, incepand de astazi, imbunatateste lucrurile la locul de munca, stimuleaza creativitatea si aduce noroc in relatiile de lucru. De asemenea, o problema de sanatate se poate rezolva usor in urmatoarea perioada.

Balanta
Luna in Gemeni este, pentru tine, o posibilitate de salt in constiinta, de materializare a unor dorinte prin alegerea cu grija a gandurilor si intentiilor, de intelegere mai inalta a unor situatii de viata presante. Cu alte cuvinte, gandind diferit poti obtine rezultate diferite. Venus intra astazi in Varsator si este de bun augur pentru tine pentru ca-ti aduce inspiratie, atitudine jucausa, optimism, creativitate, mai multa seninatate si relatii armonioase.

Scorpion
Astazi e posibil sa iasa la iveala adevaruri pe care ai tot sperat sa nu le vezi, in ce priveste relatiile cu prietenii sau unii aliati intr-un proiect. Ies la iveala informatii care iti pot provoca disconfort, insa e foarte important, totusi, cum folosesti tot ce afli. Nu e momentul sa reactionezi, nici sa iei decizii radicale sau sa tragi concluzii definitive. E mult mai sanatos sa astepti sa ti se intregeasca tabloul. In alta ordine de idei, incepi sa te simti tot mai bine cu tine si ai chef sa-ti satisfaci tot felul de capricii.

Sagetator
Luna in Gemeni aduce in vizorul constiintei unele decizii de luat in cuplu sau in cadrul unor parteneriate. E momentul sa hotarati cum mergeti mai departe, sa-si negocieze fiecare pozitia si rolul in relatie, sa explorati posibilitatile de crestere si expansiune. E necesar sa fii cat se poate de prudent in folosirea cuvintelor, mai ales a acelora cu iz de critica si repros. Venus intra in Varsator astazi, iar pentru tine este o veste buna. Iti revine zambetul si urmeaza o perioada in care demersurile legate de studii, examene si negocieri sunt insotite de noroc.

Capricorn
O zi cu multe de facut si cu schimbari ale agendei pe parcursul zilei. Cu cat este mai adaptabil si flexibil, cu cat te concentrezi mai ales asupra prioritatilor, cu atat eficienta va creste. Luna in Gemeni te ajuta sa accesezi informatiile de care ai nevoie, chiar daca unele nu vor fi tocmai cele asteptate. E necesar sa fii prudent in ce priveste respectarea legilor si a conduitei la locul de munca. Vestea buna este ca in urmatoarele saptamani iti poti creste veniturile.

Varsator
Luna in Gemeni iti stimuleaza creativitatea si iti aduce idei inspirate pe care le poti folosi in dezvoltarea si promovarea unui proiect. O zi buna pentru a gandi desfasurarea unui eveniment, pentru a te interesa ce resurse financiare sunt disponibile pentru asta si pe cine poti coopta sa te sprijine. Venus intra de astazi in zodia ta, asa ca in urmatoarele saptamani esti rasfatatul astrelor, prin sansele, oportunitatile dar si atitudinea mult mai senina de care dispui.

Pesti
Luna plasata in zona sufletului si a familiei poate aduce pe tapet unele probleme pe care ai refuzat sa le vezi sau sa le recunosti. E momentu ca acestea sa fie transate si sa gasesti solutii. E o zi buna pentru a te ingriji, incepand cu corpul tau si terminand cu caminul, familia si toate nevoile reale. Urmeaza o perioada in care e important sa-ti gasesti linistea, echilibrul. Credinta, meditatia si introspectia, precum si observarea detasata a lumii sunt de mare ajutor.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
 

×
Subiecte în articol: horoscop