x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 mai 2016. Îţi pregăteşti calea pentru realizarea unei dorinţe pe care o nutreşti de mult timp

Horoscop zilnic, 17 mai 2016. Îţi pregăteşti calea pentru realizarea unei dorinţe pe care o nutreşti de mult timp

16 Mai 2016   •   19:04
Horoscop zilnic, 17 mai 2016. Îţi pregăteşti calea pentru realizarea unei dorinţe pe care o nutreşti de mult timp

Berbec: Evenimentele din ultima vreme te-au adus cu picioarele pe pământ. Eşti în curs de reevaluare. Renunţi la unele obiceiuri, pui accent pe altele.

 

Taur: Se iveşte oportunitatea unei aventuri. Îţi pui multe întrebări legate de viitorul tău şi despre validitatea motivaţiei pe care o ai.

 

Gemeni: Ţi-ai promis cu ceva vreme în urmă că vei deveni un om nou. Acum a venit momentul să îţi verifici acţiunile. Ai reuşit sau nu ce ţi-ai propus?

 

Rac: Dacă eşti nemulţumit de anumite aspecte ale vieţii de cuplu, astăzi este ziua potrivită să le faci cunoscute. Poţi discuta calm şi constructiv.

 

Leu: Micile incidente de la locul de muncă te fac să laşi prudenţa la o parte şi să te lansezi într-o aventură. E rost de o călătorie în alte ţări.

 

Fecioară: Eşti mofturos şi iritabil, azi. Acţiunile altora te nemulţumesc. Nu te feri să îţi exprimi gândurile, dar nici nu încerca să faci pe poliţistul.

 

Balanţă: O zi în care conflictele se ţin în lanţ. Pregăteşte-te de "război". Dacă nu tranşezi tu problema, o vor face alţii în detrimentul tău.

 

Scorpion: O persoană străină te deranjează introducându-se în viaţa ta într-un mod ce ţi se pare prea insistent. Ar putea fi, însă, o întâlnire memorabilă.

 

Săgetător: Decizi să nu mai acţionezi pentru alţii, ci să te gândeşti mai întâi la tine. Viitorul pe termen mediu depinde de ce vei face azi.

 

Capricorn: Se prefigurează o ruptură violentă a relaţiilor cu anumite persoane. Posibil o demisie fără "loc de bună ziua" sau o ceartă cu famila.

 

Vărsător: Încrederea în sine este la cote mari. Nu vei ezita să ieşi în faţă şi să îţi susţi punctele de vedere. Energia ta îi stimulează pe cei din jur.

 

Peşti: Îţi pregăteşti calea pentru realizarea unei dorinţe pe care o nutreşti de mult timp. Mai este de lucru, dar bazele sunt bine stabilite.

×
Subiecte în articol: horoscop