x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 octombrie. Gemenii s-ar putea să creeze probleme iremediabile

Horoscop zilnic, 17 octombrie. Gemenii s-ar putea să creeze probleme iremediabile

16 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 octombrie. Gemenii s-ar putea să creeze probleme iremediabile

Berbec

Vei atrage şi mai mulţi simpatizanţi graţie entuziasmului, bunei-dispoziţii şi pentru că ai mereu zâmbetul pe buze. Înseninezi feţele tuturor.

Taur

Cooperezi foarte bine cu colegii de serviciu şi asta vă va aduce multe beneficii. Munca în echipă a fost întotdeauna răsplătită.

Gemeni

Ai zile când nu scoţi un sunet şi zile ca acestea, când te ia gura pe dinainte şi spui lucruri pe care nu ţi le doreai. Nu e neapărat rău, dar gândeşte înainte să vorbeşti. O dată ce ai spus ceva, nu mai poţi remedia acest lucru. 

Rac

Visezi cu ochii deschişi la vacanţă şi la cadourile de Crăciun, în loc să te concentrezi. Dacă o mai ţii tot aşa, îţi va fi atrasă atenţia până la urmă.

Leu

Pentru că eşti un foarte bun ascultător, oamenii te plac instantaneu şi se împrietenesc foarte repede cu tine. Nu este exclus să cunoşti oameni minunaţi.

Fecioară

Spre deosebire de Raci, poţi face tot ce îţi doreşti, pentru că vei avea o zi uşoară, fără prea multe pe cap. După ce termini ce ai de făcut, te relaxezi cum poţi.

Balanţă

Te simţi constrâns de responsabilităţile familiale şi vrei să mai iei o pauză. Dacă nu poţi să pleci fizic, vei face o călătorie imaginară în locuri pe care ţi-ai dori să le vizitezi.

Scorpion

După ce ţi-ai făcut un prieten nou, vrei să petreci cât mai mult timp cu el. Nu ca să vă cunoaşteţi, ci pentru că îţi place foarte mult compania lui.

Săgetător

Este timpul să te implici în activităţi creative, sau care să te implice mai mult pe plan personal. Încearcă meditaţia, sau activităţi de dezvoltare personală.

Capricorn

Şansele de reuşită sunt foarte mari pentru că te simţi încrezător în forţele proprii şi puternic. Dacă vrei să vezi vreo schimbare, fii tu cel care mişcă lucrurile.

Vărsător

Ai aceeaşi stare de spirit precum Berbecii şi reuşeşti să transferi entuziasmul şi energia ta tuturor celor care te înconjoară.

Peşti

Ajungi la o înţelegere cu colegii şi decideţi că spaţiul de lucru are nevoie de îmbunătăţiri, la fel şi programul de lucru. Veţi purta o discuţie cu managerul în curând.

Citeşte şi: 

De la umăr până-n vârful degetelor! Ce spun MÂINILE tale despre DESTINUL tău (sau un altfel de GHICIT în palmă) 

Horoscop altfel. Care este arma ascunsă a fiecărei zodii

×