x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 aprilie 2016. Dedică-ţi câteva ore problemelor financiare

Horoscop zilnic, 19 aprilie 2016. Dedică-ţi câteva ore problemelor financiare

18 Apr 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 aprilie 2016. Dedică-ţi câteva ore problemelor financiare

Berbec: Îţi merge bine în chestiunile financiare. Dacă ţi se oferă o oportunitate de a intra într-o afacere, nu ezita foarte mult. Seara e rost de o ieşire.

 

Taur: O zi excelentă. Te simţi bine şi te înţelegi bine cu cei din jur. Familia ar putea să-ţi facă o surpriză, scutindu-te de nişte sarcini.

 

Gemeni: Azi te descurci de minune la sarcini care implică analizarea informaţiilor şi transformarea lor în planuri de acţiune. Vei fi remarcat pentru asta.

 

Rac: Eşti un om muncitor, însă azi gândul îţi stă doar la familie şi la activităţi casnice. Profită de starea ta şi ieşi în oraş cu cei dragi.

 

Leu: O zi agitată. Dimineaţa ţi-o petreci făcând muncă voluntară, după-amiază ţi se trasează sarcini care te epuizează. Totuşi, te simţi util.

 

Fecioară: Eşti mai cooperant ca de obicei şi te oferi voluntar să îi ajuţi pe cei din jurul tău. Nu prea ştii ce faci, dar gestul tău va fi bine primit.

 

Balanţă: Ţine ochii deschişi! Chiar dacă nu citeşti de obicei anuţuri de angajare, fă-o azi. O schimbare profundă este pe cale să ţi se întâmple.

 

Scorpion: Azi fie citeşti lucruri ce ţin de istorie, fie îţi cumperi ceva atins de patina timpului. Preferi chiar şi compania celor mai în vârstă.

 

Săgetător: O zi în care relaţiile cu cei apropiaţi se sudează mai bine. Dacă aveai probleme în cuplu, astăzi este ziua în care poate avea loc împăcarea.

 

Capricorn: Este o zi numai bună ca să îţi faci de cap. Prudenţa este bună, dar meriţi să uiţi de ea pentru câteva ore. Fereşte-te însă de apă.

 

Vărsător: Problemele care te-au preocupat până în prezent se clarifică. Descoperi că lucrurile nu sunt aşa grave şi că îţi poţi vedea de drum liniştit.

 

Peşti: Dedică-ţi câteva ore problemelor financiare. Pune documentele în ordine, calculează-ţi datoriile. Te vei scuti de probleme, în viitor.

×
Subiecte în articol: horoscop