x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016. Încearcă să nu mai depui eforturi exagerate pentru a controla tot ce se petrece în viaţa ta

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016. Încearcă să nu mai depui eforturi exagerate pentru a controla tot ce se petrece în viaţa ta

17 Apr 2016   •   19:18
Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016. Încearcă să nu mai depui eforturi exagerate pentru a controla tot ce se petrece în viaţa ta

Berbec: Verifică de două ori ce auzi sau citeşti, azi. La prima vedere poate părea ceva grav, care te afectează, însă sunt şanse mari să te înşeli.

 

Taur: Primeşti o veste proastă la locul de muncă, au loc nişte schimbări care te afectează. Mai rău e că eşti predispus să exagerezi, ceea ce nu ajută.

 

Gemeni: Este o zi în care este foarte posibil ca aparatura pe care o foloseşti zilnic să facă figuri. Fă din asta un pretext pentru a face ceva diferit.

 

Rac: Socializezi mult şi faci schimb de informaţii preţioase cu multe persoane. Fii receptiv la ocaziile de a te împrieteni cu oameni noi.

 

Leu: Fă un efort pentru a pune casa la punct încă de dimineaţă, căci este foarte posibil să primeşti musafiri surpriză. Vor aduce veşti plăcute.

 

Fecioară: Încearcă să nu mai depui eforturi exagerate pentru a controla tot ce se petrece în viaţa ta. Lucrurile se aranjează mai bine de la sine.

 

Balanţă: Faci mari eforturi pentru a fi independent din punct de vedere financiar, însă acel moment nu a venit încă. Mai ai câteva piedici de trecut.

 

Scorpion: Primeşti nişte veşti de la prieteni care te umplu de curiozitate. Seara ţi-o petreci în faţa computerului, făcând muncă de cercetare.

 

Săgetător: Imaginaţia ta pare că a scăpat de sub control. Faci tot felul de planuri şi îţi notezi idei de urmat în viitor. Înceară să nu te suprasoliciţi.

 

Capricorn: Încearcă să fii flexibil în gândire, azi. Vei primi unele veşti care fac ca tot ce ţi se părea important până acum să îşi piardă semnificaţia.

 

Vărsător: Ai mult de muncă, azi, deci este important să ai grijă să te şi menajezi. Profită de pauze pentru a asculta muzică sau a lua o gustare dulce.

 

Peşti: Eşti victima unei erori care te va da peste cap. Fie primeşi o factură cu un zero în plus, fie eşti confundat cu altcineva. Situaţia se va rezolva.

×
Subiecte în articol: horoscop