x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 august 2015. Te reorientezi catre familie, dedicandu-ti timpul si resursele pentru a-i ajuta pe membrii acesteia

Horoscop zilnic, 18 august 2015. Te reorientezi catre familie, dedicandu-ti timpul si resursele pentru a-i ajuta pe membrii acesteia

17 Aug 2015   •   19:32
Horoscop zilnic, 18 august 2015. Te reorientezi catre familie, dedicandu-ti timpul si resursele pentru a-i ajuta pe membrii acesteia


Horoscop 18 august. Berbec
O zi in care iti este recomandat a nu incerca sa obtii ceea ce iti doresti, fara a-ti pasa de ceea ce ceilalti vor sau nu. Ai nevoie de armonie in viata ta mai mult decat oricand, de aici si sfatul de a o gasi intai in interiorul tau, abia apoi cautand-o si in relatiile cu ceilalti. De asemenea, evita abuzul de putere, mai ales in ceea ce priveste relatia cu copiii tai.

Horoscop 18 august. Taur
La locul de munca se pare ca intervin cele mai mari obstacole in calea ta, astazi. Oricat de mult ti-ai dori sa rezolvi problemele sau sa fii cu un pas inaintea altora, se pare ca nu vei reusi sa ii faci fericiti pe toti cei cu care interactionezi. De aici si sfatul de a te preocupa doar de ceea ce te implica direct. Fii bland si cu tine insuti, nu doar cu cei pe care ii reprezinti.

Horoscop 18 august. Gemeni
Este nevoie de tine oriunde, in conditiile in care esti binevenit in grupurile din care faci parte si nu numai. Probabil persoanele de sex feminin sunt cele care iti vor cere sfaturile. O zi in care este indicat sa fii preocupat de de ceea ce iti face cu adevarat placere, fie ca este vorba despre un hobby sau despre o plimbare prin Gradina Botanica.

Horoscop 18 august. Rac
Te reorientezi catre familie, dedicandu-ti timpul si resursele pentru a-i ajuta pe membrii acesteia. Ceea ce este minunat, atat timp cat nu uiti de tine si de ceea ce ai tu de facut pentru tine insuti. Apoi, in a doua parte a zilei este posibil sa ai parte de o discutie in contradictoriu cu partenerul tau de viata. Totul se rezolva spre seara, cand linistea ta interioara va triumfa in fata oricaror obstacole din exterior.

Horoscop 18 august. Leu
Relatiile sunt cele care au parte de o noua schimbare, astazi, in cazul tau. Astfel, ai mari sanse de a observa detalii care pana acum ti-au scapat, ceea ce te va face sa abordezi modul tau de relationare dintr-un alt unghi decat pana acum. Incearca sa fii tu cel care ii controleaza pe cei care incearca sa te manipuleze, intorcand in avantajul tau situatiile intalnite.

Horoscop 18 august. Fecioara
Desi ai tendinta de a crede ca este dificil a-ti spune pasul, aminteste-ti ca intotdeauna comunicarea a fost cheia unei relatii de succes. In rest, tot ceea ce astazi vei face se va intampla in spatele scenei. La fel si actiunile celorlalti care te privesc pe tine. Fii prudent si pastreaza discretia.

Horoscop 18 august. Balanta
O zi in care ai nevoie de schimbare. Nu te multumeste nimic din ceea ce pana acum reprezenta ceva stabil in viata ta. Pentru a nu da nastere unui haos in viata ta, alege sa iti indrepti atentia asupra viitorului tau, nicidecum a prezentului. O zi in care este bine sa ai mintea deschisa, evitand a vorbi mai mult decat este cazul.

Horoscop 18 august. Scorpion
Astazi ai mari sanse de a-ti pierde popularitatea castigata in trecut. Cu alte cuvinte, atunci cand insisti ca toata lumea trebuie sa faca lucrurile asa cum vrei tu, nu te astepta saprimesti laude si cununa de lauri pe cap. Actioneaza cu grija, pentru ca tot ceea ce astazi faci are repercusiuni sigure in viitorul apropiat.

Horoscop 18 august. Sagetator
Ai parte de schimbari atunci cand te astepti mai putin. Ia in calcul acest aspect, fiind posibil a avea parte de piedici in aceasta zi. In schimb, daca acestea intervin, bucura-te pentru ca le-ai putut rezolva de aceasta data, cat de curand, nu vei mai avea timp sa te ocupi de nimic altceva decat de cariera.

Horoscop 18 august. Capricorn
Esti singura persoana care astazi poate indica slabiciunile unei persoane sau problemele pe care le poate produce o situatie. Simtul obiectivitatii ar trebui sa nu iti dispara si nici curajul de a actiona sa nu iti lipseasca. Dat fiind faptul ca este posibil sa ai parte de anumite obstacole, cat de curand, de preferat este sa te concentrezi doar pe ceea ce tu ai de facut.

Horoscop 18 august. Varsator
Nu te lasa coplesit de ambitiile celor din jur sau de asteptarile pe care partenera ta/partenerul tau de cuplu le are, in ceea ce te priveste. Este o zi in care bucuria nu trebuie sa fie absenta. Evident, pentru a evita ulterioare neplaceri, alege sa nu te lasi santajat de copiii tai. O zi in care Jocul este binevenit, indiferent in ce situatie.

Horoscop 18 august. Pesti
Nu incerca sa faci totul dintr-o data, ci incet si sigur, canalizandu-ti atentia si energiile intr-o singura directie. Simti ca te asezi din nou la drum si ca lucrurile evolueaza in jurul tau, incet, pentru moment, dar sigur. Planifica-ti deci, viitorul, armonizandu-ti relatiile, in special cele de la locul de munca. Pune sanatatea pe primul plan, macar astazi.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 18 august