x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 februarie 2020: Berbecii se afirmă pe plan profesional

Horoscop zilnic 18 februarie 2020: Berbecii se afirmă pe plan profesional

17 Feb 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 18 februarie 2020: Berbecii se afirmă pe plan profesional

Berbec

Creativitatea te definește azi și, prin urmare, descoperi o nouă pasiune, dar reușești să te ocupi și de o serie de activități mai vechi. În plus, ai șansa să te afirmi pe plan intelectual prin acumularea unor informații valoroase.

Taur

Ai energia de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit responsabilitățile, însă nu reușești să te concentrezi. Încearcă să îți acorzi un moment de răgaz pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat.

Gemeni

Apare un conflict cu un coleg de muncă, iar tensiune pe care o aduce această întâmplare te aruncă într-o zonă foarte sensibilă. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și, în general, în abilitățile tale.

Rac

Primești vești bune pe plan financiar, cel mai probabil o sumă importantă de bani de la o rudă. Acest lucru reușește să mai elimine din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme cu gândul la problemele financiare.

Leu

Intuiția este prezentă pe tot parcursul zilei și ar fi indicat să o asculți. Se anunță o zi productivă în care reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui și, astfel, câștigi mai multă încredere în propria persoană.

Fecioară

Te gândești din ce în ce mai serios la o afacere, iar o discuție pe care o ai cu un prieten apropiat te ajută să pui la punct primele detalii. Încearcă să nu renunți la lucrurile pe care ți le dorești de la viitor.

Balanță

Vrei ca toate lucrurile să meargă exact așa cum ți le-ai imaginat, însă acest lucru nu este posibil tot timpul. Ai tendința să ignori detaliile și să neglijezi problemele cu adevărat importante.

Scorpion

Sensibilitatea dusă la extrem te definește azi. Empatizezi mai mult decât în mod normal cu persoanele din jurul tău și, astfel, ajungi într-un carusel emoțional. Încearcă să iei tot ce e mai bun din acest val de emoții.

Săgetător

Ești mai agitat decât în mod normal și vrei să faci toate lucrurile dintr-o singură lovitură. Acordă-ți timp suficient pentru toate lucrurile pe care le ai de făcut și ar fi indicat să îți faci o listă de priorități.

Capricorn

Amână deciziile pe care trebuie să le iei pe plan profesional, pentru că ai tendința să reacționezi impulsiv, fără să iei în calcul toate detaliile. În plus, o discuție cu partenerul de cuplu te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor.

Vărsător

Participi la tot felul de evenimente sociale care te ajută să te reconectezi cu niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Această reconectare te ajută să îți reîncepi activitatea creativă pe care ai lăsat-o în urmă.

Pești

Primești o veste nu tocmai bună pe plan profesional. Încearcă să nu lași acest eșec să te dărâme, ci acordă-ți un minut pentru a regândi tactica din care ai abordat lucrurile de la bun început.  

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic