x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 iulie 2016. O zi în care te simţi bine fără să ai un motiv concret pentru asta

Horoscop zilnic, 18 iulie 2016. O zi în care te simţi bine fără să ai un motiv concret pentru asta

17 Iul 2016   •   19:10
Horoscop zilnic, 18 iulie 2016. O zi în care te simţi bine fără să ai un motiv concret pentru asta

Berbec: Nici tu nu eşti foarte în formă, dar nici cei din jurul tău nu te ajută să ieşi din starea de toropeală care te-a acaparat. O să treacă.

Traur: Cu cât planurile tale sunt mai fanteziste, cu atât sunt mai slabe şansele ca ele să se îndeplinească. Ar trebui să fii puţin mai realist.

Gemeni: O zi în care îţi este greu să te concentrezi la orice altceva decât la somn şi odihnă. Evită pe cât poţi să îţi asumi responsabilităţi.

Rac: Lucrurile ţi-au mers bine fără să faci mult efort pentru asta. Ai grijă să nu te bazezi, totuşi, prea mult pe noroc. Fii cu ochii în patru.

Leu: Îţi merge bine în dragoste, dar trebuie să depui şi un efort pentru asta. Poate că a venit momentul să-i faci o surpriză persoanei dragi.

Fecioară: Te-ai agitat mult să îţi croieşti un drum în carieră. A venit timpul să faci o pauză. Preocupă-te şi de latura spirituală a vieţii.

Balanţă: O zi în care te simţi bine fără să ai un motiv concret pentru asta. Nu încerca să găseşti raţiuni, doar bucură-te de prezent fără întrebări.

Scorpion: Nu te implica în conflicte sau în intrigi. Eşti tentat să faci asta, pentru că poţi afla lucruri noi. Multe, însă, sunt oricum minciuni.

Săgetător: Oamenii vor apela la tine pentru sfaturi sau compasiune, azi. Te simţi măgulit şi poţi ajuta mult, azi, doar acultându-i pe ceilalţi.

Capricorn: Se petrece evenimente, în jurul tău, asupra cărora nu ai nici o influenţă. Viaţa ta se poate schimba din cauza lor în viitorul apropiat.

Vărsător: Ai de făcut alegeri, însă nu ai suficiente date pentru a lua o decizie în cunoştinţă de cauză. E bine să te ghidezi după principii conservatoare.

Peşti: O zi în care chiar ţi-ai dori să crape capra vecinului. Dar e invidia ta bazată pe ceva concret? Fii mulţumit cu cei ai, nu e chiar puţin.

×
Subiecte în articol: horoscop