x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 mai 2016. O zi în care îţi laşi imaginaţia să zburde

Horoscop zilnic, 18 mai 2016. O zi în care îţi laşi imaginaţia să zburde

17 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 18 mai 2016. O zi în care îţi laşi imaginaţia să zburde

Berbec: În mod excepţional îţi iese la iveală, azi, latura sensibilă. Din păcate, nu este ziua potrivită să te arăţi sentimental. Colegii nu te înţeleg.

Taur: Începi multe lucruri fără să le duci la capăt. Este modul în care creierul tău acoperă nişte sentimente mai tenebroase pe care le ai.

Gemeni: Îţi este greu să găseşti cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simţi. Ai parte de emoţii puternice. Aliatul tău să fie răbdarea.

Rac: Înainte să deschizi gura, azi, gândeşte-te bine dacă ceea ce spui ar putea răni interlocutorul tău. Eşti bine intenţionat, dar cam din topor.

Leu: Interacţionezi bine oamenii. Este ca şi cum ţi-ai fi descoperit un al şaselea simţ care te face să percepi mai bine ce se întâmplă în jur.

Fecioară: Nimereşti într-o situaţie confuză, iar cei apropiaţi apelează la tine să lămureşti lucrurile. Va fi nevoie de concentrare şi o bună comunicare.

Balanţă: Planurile pe care ţi le-ai făcut azi eşuează din cauza unei crize emoţionale. Îţi este greu să te concentrezi până nu lămureşti situaţia.

Scorpion: Eşti pus în situaţia de a disciplina un grup din care faci parte. Îţi va fi mai greu dacă o faci cu un ton dur. Încearcă să fii diplomat.

Săgetător: O zi în care îţi laşi imaginaţia să zburde. Cei din jurul tău îţi spun că drumul pe care l-ai ales nu este unul practic, dar tu ştii mai bine..

Capricorn: Te simţi leneş şi îţi vine greu să te conectezi la energia celor din jurul tău. Mergi cu o viteză în minus faţă de tot restul lumii.

Vărsător: O zi norocoasă, în care lucrurile merg bine pentru tine. Fereşte-te, însă, de pisălogi. Ai "talentul" de a atrage astfel de persoane.

Peşti: Te străduieşti să acţionezi practic şi cerebral, însă nu procedezi bine. Emoţiile au rolul lor, iar a le ignora îţi poate dăuna pe termen lung.

×
Subiecte în articol: horoscop