x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 mai 2018: Berbecii îşi consolidează situaţia financiară

Horoscop zilnic 18 mai 2018: Berbecii îşi consolidează situaţia financiară

17 Mai 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 18 mai 2018:  Berbecii îşi consolidează situaţia financiară

Horoscop18 mai BERBEC
Aveţi noi ocazii pentru a vă consolida situaţia financiară. Visaţi cu ochii deschişi la posibilele câştiguri, însă vi se atrage atenţia de către familie că pentru moment nu puteţi fi sigur de nimic.
Horoscop18 mai TAUR

Profitaţi de obtimismul pe care îl emanati celor din anturaj. Vă simţiţi şarmant, aşa că şi celelalte activităţi parcă se fac de la sine. Primiţi o oferta profesională extrem de tentantă.

Horoscop18 mai GEMENI
Este necesar să daţi multe explicaţii celor de care depindeţi financiar. Nu vi se pare corect să vi se pună din nou întrebări, ţinând cont că nu mai aveţi „restante” şi nici alte încurcături.
Horoscop18 mai RAC
Asistaţi uimit la conflictele deschise de cei din anturaj şi le oferiţi diplomatic motive de discuţie pe o tema absolut neinteresantă. Seară, apar mulţi musafiri neinvitați.
Horoscop18 mai LEU
În familie, are loc un eveniment important, care vă obligă să participaţi la o întâlnire obositoare. Seară, aveţi o discuţie aprinsă cu persoană iubita din cauza unor proiecte comune amânate continuu.
Horoscop18 mai FECIOARĂ
Nu mai suportaţi rutină şi chiar aveţi impresia că sunteţi închis într-un cerc care se tot strânge. Faceţi eforturi pentru a scapă de acest sentiment prin inovaţii exagerat de originale.
Horoscop18 mai BALANŢĂ
Faptele bune ale celor din jur vă impresionează în mod deosebit, mai ales că aţi fost obişnuit să oferiţi ajutor fără speranţa de a fi recompensat vreodată. Amicii vă fac noi surprize plăcute.
Horoscop18 mai SCORPION
Refuzaţi toate propunerile care vi se fac de către rude, numai pentru că sunt incluşi şi adversarii dv. cei mai îndârjiţi, în planurile de viitor. Soluţiile de moment nu sunt acceptate.

Horoscop18 mai SĂGETĂTOR
Amânaţi întâlnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte, la cererea persoanei iubite. Nu aveţi toate datele necesare sau pur şi simplu nu vă puteţi concentra. Pot apărea conflicte amoroase.
Horoscop18 mai CAPRICORN
E necesar să vă păstraţi calmul şi să nu luaţi în seama toate comentariile celor care în realitate vă invidiază. Primiţi o invitaţie din partea persoanei iubite care ascunde o surpriză
Horoscop18 mai VĂRSĂTOR
Fără intenţie îi păcăliţi pe cei dragi, oferindu-le informaţii total eronate. Luaţi măsuri de reparare a „greşelilor”, pentru că nu vreţi să treceţi din nou prin încurcături imposibil de remediat.
Horoscop18 mai PEŞTI
Nu vă puteţi decide să acceptaţi toate schimbările pe care vi le propune persoană iubita, dar nici nu puteţi refuză direct, deoarece vă temeţi că v-ar părăsi imediat.Fiți precaut.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop18 mai horoscop