x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 octombrie 2019: Leii îşi canalizează întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase

Horoscop zilnic 18 octombrie 2019: Leii îşi canalizează întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase

17 Oct 2019   •   19:50
Horoscop zilnic 18 octombrie 2019: Leii îşi canalizează întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 18 octombrie Berbec

Este o zi în care totul pare stresant, chiar dacă te retragi din viaţa publică. Ai putea să-ţi foloseşti spontaneitatea făcând glume bune. În acest fel, detensionezi atmosfera din jurul tău, cu succes.

Horoscop 18 aoctombrie Taur

Ai tendinţa de a te simţi destul de limitat, astăzi. Libertatea de mişcare este absentă şi realizezi că nu ai încotro să te îndrepţi, pentru a face lucrurile bine. Fii atent la ce ţi se spune de către şefi.

Horoscop 18 octombrie Gemeni

Deşi comunici cu cea mai mare uşurinţă astăzi se eşti neatent la potrivirea sensurilor cuvintelor şi rişti să faci gafe. Nu încerca să îndrepţi greşelile comise ci fii sincer şi recunoaşte-ţi slăbiciunile.

Horoscop 18 octombrie Rac

Reacţionezi la orice stimul exterior, cât de mic, într-o manieră nu foarte obiectivă, ceea ce îţi poate aduce reacţii maliţioase din partea celor apropiaţi. Vestea bună este că ştii ce spui şi ce ai de făcut.

Horoscop 18 octombrie Leu

Este o zi în care ar fi bine să-ţi păstrezi liniştea interioară. Dacă izbucneşti de fiecare dată când te superi, rişti să rămâi singur. Mai bine canalizează-ţi întreaga energie spre lucruri simple şi frumoase.

Horoscop 18 octombrie Fecioara

Ai nevoie de o judecată limpede şi obiectivă pentru a reuşi să găseşti soluţii la ceea ce trebuie să clarifici. Se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveţi senzaţia că vă aşteaptă din nou clipe grele.

Horoscop 18 octombrie Balanţă

Te simţi ameninţat, cumva, de duşmani imaginary. S-ar putea că cel mai mare duşman al tău să fii tu însuţi, ceea ce te obligă să analizezi situaţiile în care eşti  implicat şi care impun rezolvări imediate.

Horoscop 18 octombrie Scorpion

Ştii care este adevărul şi nimeni nu te poate minţi sau convinge de opusul acestui lucru. Pe de altă parte, nu este o zi în care să poţi avansa uşor, către a atinge ţelul propus.

Horoscop 18 octombrie Săgetător

Pot apărea cheltuieli neprevăzute, atunci când vine vorba despre copii sau despre persoana iubită. Nevoia ta de a te elibera de stres şi de a te distra îşi spune cuvântul şi esti dispus să cheltuieşti exagerat.

Horoscop 18 octombrie Capricorn

Chiar dacă ai senzaţia că trebuie să reacţionezi în conformitate cu logica şi raţiunea, ia în calcul şi  faptul că ceea ce ne înconjoară nu este alcătuit doar din lucruri care se văd. Fii precaut în ceea ce faci.

Horoscop 18 octombrie Vărsător

Astăzi, orice idee îţi vine, păstreaz-o ascunsă de noteaz-o undeva pentru a reveni şi a medita asupra ei într-o altă zi, mai favorabilă din punct de vedere astral. Pe plan personal lucrurile merg excelent.

Horoscop 18 octombrie Peşti

O zi în care confuzia este omniprezentă în viaţa ta. Este o zi în care cel mai bine ar fi să dai Cezarului ceea ce îi aparţine şi, în acelaşi timp, să nu plăteşti cu aceaşi moneda. O zi propice investiţiilor.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 18 octombrie