x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 octombrie. Balanţele şi-ar putea găsi o nouă pasiune

Horoscop zilnic, 18 octombrie. Balanţele şi-ar putea găsi o nouă pasiune

17 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 18 octombrie. Balanţele şi-ar putea găsi o nouă pasiune

Berbec

Spiritul de aventură revine în prim-plan, atât pe plan emoţional, cât şi profesional. Te împrieteneşti rapid cu oameni care dau dovadă de caracter şi îşi vor ţine promisiunile.

Taur

Eşti foarte determinat să reuşeşti în carieră, iar la locul de muncă investeşti mai mult timp şi energie decât de obicei, pentru a fi sigur de rezultat.

Gemeni

Din fericire, ţi-a fost luată greutatea de pe umeri care te apăsa de multă vreme şi ai curaj să intri într-o nouă relaţie de iubire, care poate fi una fericită.

Rac

Ai momente în care îţi este dor de copilărie şi atunci te joci cu copiii tăi, sau îţi cumperi ceva ce îţi aduce aminte de acea perioadă.

Leu

Cu toate că va părea că cei din jurul tău vor să îţi ofere cadouri, ele vor consta în oportunităţi, nu vor fi ceva material. Fii atent că s-ar putea să pierzi detalii importante.

Fecioară

După mult timp în care ai stat departe de familie, serviciul îţi oferă şansa de a rămâne mai mult pe acasă şi te a te bucura de compania celor dragi.

Balanţă

O întâmplare face să îţi activeze curiozitatea şi spiritul critic. Eşti foarte atent la oameni, la locuri şi la detaliile oricărui obiect. S-ar putea să îţi găseşti o nouă pasiune.

Scorpion

Eşti foarte optimist şi ai o stare pozitivă, care te va face să cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie neapărat, sau cel puţin nu sunt aşa urgente.

Săgetător

Dacă vrei să ai parte de satisfacţii, trebuie să munceşti, să iei tu iniţiativa şi să nu mai aştepţi de la ceilalţi. Când ajungi sus, să nu uiţi de unde ai plecat.

Capricorn

Nu ai nicio tragere de inimă la serviciu şi vrei să ai o zi de joacă, nu de muncă. Ca şi Racii, eşti copilăros şi ai vrea să mai fii iar copil.  

Vărsător

Obiectivele profesionale trec pe locul doi, vrei să te detaşezi puţin de munca individuală şi să încerci să lucrezi în echipă cu nişte colegi noi.

Peşti

Plăcerea de a urmări experienţe noi şi memorabile este mult mai mare şi mai importantă pentru tine decât descoperirea lor. Drumul este mai interesant decât destinaţia.

×