x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 aprilie 2018: Scorpionii au susținerea familiei într-un proiect nou

Horoscop zilnic 19 aprilie 2018: Scorpionii au susținerea familiei într-un proiect nou

18 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 19 aprilie 2018: Scorpionii au susținerea familiei într-un proiect nou

BERBEC

Primeşti o veste care te obligă să acţionezi rapid, fără prea mult timp de gândire. Este un moment in care se impune  concentrare la maxim.

TAUR

Ai mare noroc că prietenul tău cel mai bun te ajută într-un moment dificil . Te susţine şi îţi împărtăşeşte din experienţa personală.

GEMENI

Te focalizezi aupra unui proiect important la serviciu, care va înainta greu, dar care are toate şansele de reuşită. Atenţia la detalii.

RAC

În mintea ta s-a născut un plan care teoretic poate prinde contur foarte repede. Condiţia este să reuşeşti să aduni persoane dispuse să te ajute.

LEU

Ai de rezolvat o problemă şi va trebui să-ţi uneşti forţele cu cineva de încredere. Eşti mulţumit de această asociere atâta vreme cât nu apar orgolii.

FECIOARA

E momentul  să te ocupi de o serie de lucruri mărunte de care nu ai avut timp până acum. Câteva clipe relaxare și odihnă sunt binevenite.

BALANŢA

Cineva din anturajul tău primeşte o veste neplăcută.  Nu prea ai cu ce să-l ajuţi altfel decât cu o vorbă bună şi puţin sprijin moral.

SCORPION

Primeşti susţinerea familiei pentru a începe un proiect de anvergură, pe care îl visezi de ceva vreme. Reuşita depinde şi de puţin noroc.

SĂGETĂTOR

Urmează o perioadă de răgaz, care îţi poate fi de mare folos pentru a-ţi face un pic de ordine prin gânduri.

CAPRICORN

Ca să obţii nişte avantaje în perioada următoare, e nevoie de unele sacrificii. Merită făcute pentru că ele îţi netezesc calea spre succes.

VĂRSĂTOR

Un prieten bun la nevoie se cunoaşte. Aşa că a venit momentul să descoperi cine ţine la tine cu adevărat.

PEŞTI

Câteva zile libere te vor ajuta enorm ca să te relaxezi şi să te gândeşti în linişte la planurile tale pentru perioada următoare.

×
Subiecte în articol: horoscop