x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 august 2016. ei care te deranjează cu mărunţişuri pot fi amânaţi

Horoscop zilnic, 19 august 2016. ei care te deranjează cu mărunţişuri pot fi amânaţi

18 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 august 2016. ei care te deranjează cu mărunţişuri pot fi amânaţi

Berbec: Îţi place să te implici în problemele celorlaţi şi să oferi soluţii. Azi nu ar fi tocmai indicat să faci asta. Mai mult ai încurca lucrurile şi i-ai putea irita şi pe cei cu răbdarea mai scurtă.

 

Taur: Eşti mânat de un spirit inovator şi dispus să alegi soluţii originale pentru probleme banale. Ai putea stăluci prin asta, dar ai la fel de multe şanse să şi eşuezi. Cântăreşte bine situaţia.

 

Gemeni: Eşti mai curios, azi, ca de obicei şi ai tendinţa să analizezi tot ce se întâmplă în jurul tău în cele mai mici detalii. Curiozitatea ta este luată drept implicare, ceea ce îţi aduce bile albe.

 

Rac: O zi în care ai mintea limpede şi multă energie fizică de consumat. Orice problemă s-ar ivi în grupul din care faci parte, tu vei fi cel care va lua frâiele în mâini şi ghida situaţia.

 

Leu: Eşti predispus la melancolie şi nu prea vei putea să funcţionezi la capacitate maximă. Mai rău este că şi oamenii pe care contezi să-ţi ţină locul la sarcinile care te dau peste cap sunt cam moi.

 

Fecioară: O zi în care ideile ce îţi vin pot fi de-a dreptul măreţe. Ai însă mulţi duşmani care vor dori să nu le pui în practică. Nu e cazul să fii timid sau conciliant. Luptă-te pentru ce-i al tău.

 

Balanţă: Fără alt interes decât cel de a ajuta, te implici în conflictele care au izbucnit în jurul tău. Argumentele tale, deşi valide, sunt destul de tăioase şi pot leza sentimentele celor mai sensibili.

 

Scorpion: Te trezeşti cu energia şi dorina necesare de a realiza lucruri mari. Ţine cont de acest lucru şi concentrează-te pe ce e important. Cei care te deranjează cu mărunţişuri pot fi amânaţi.

 

Săgetător: O ceartă de proporţii poate izbucni într-un grup din care faci parte. Nu vrei să te implici, însă vei fi târât în conflict ca martor. Cel mai bine este să spui adevărul, nu să acoperi pe cineva.

 

Capricorn: Urmează-ţi drumul după cum consideri tu că este bine, nu lua în seamă ce spun ceilalţi. Dacă ţi se propune ceva ce nu-ţi surâde, refuză cu graţie, independenţa ta e mai importantă.

 

Vărsător: O zi în care simţi nevoia de călătorii şi aventuri. Dacă ai această posibilitate, profită de ea. Poţi întâlni un grup agreabil, la care şi tu vei contribui din plin pentru a spori veselia.

 

Peşti: O zi bună pentru a medita la lucruri profunde şi a întări relaţiile de familie prin conversaţii de suflet. Sentimente care dor ar putea ieşi la iveală, însă experienţa îţi face bine pe termen lung.

×