x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 decembrie. Este posibil să stați peste program

Horoscop zilnic, 19 decembrie. Este posibil să stați peste program

18 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 decembrie. Este posibil să stați peste program

Berbec


Primele zile ale săptâmânii vor fi dedicate muncii și sectorului profesional. Vei avea foarte multe sarcini de teminat, pentru a avea o vacanță liniștită.


Taur


Deciziile pe care le-ai luat în weekend îți vor influența toată săptămâna. Fii atent la cum decurge ziua pentru a opri eventualele situații neplăcute. 


Gemeni


Din punct de vedere profesional, stai foarte bine și nu ai nicio problemă, dar asta îți va afecta relația de cuplu. Trebuie să comunicați pentru a nu avea conflicte. 


Rac


Vei începe să cauți oferte pentru vacanță și, de ce nu, pentru luna ianuarie, când ți-ai plănuit un mic concediu alături de prieteni sau persoana iubită. 


Leu


Vrei să te bucuri de liniștea de la birou, pentru că acasă va începe nebunia pregătirilor dinainte de Crăciun. Vei ajunge chiar să stai peste program. 


Fecioară


Norocul zilei de azi sunt colegii de serviciu care te vor ajuta să termini toate treburile la timp. Pentru că vineri nu ai terminat la timp, ai de suferit acum. 


Balanță


Nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu asociații sau colaboratorii cu care vei avea ședințe azi, astfel încât trebuie să te relaxezi puțin. Lasă problemele familiale acasă. 


Scorpion


Ești foarte hotărât să rezolvi anumite probleme financiare, sau să faci rost de mai mulți bani și faci tot posibilul să găsești soluții în acest sens. 


Săgetător


Spre deosebire de Scorpioni, roadele muncii tale încep să se vadă, iar conturile tale se vor rotunji semnificativ. Ai grijă de ei și nu îi cheltui pe toți deodată. 


Capricorn


Vei avea o săptămână activă, plină de evenimente și ieșiri din oraș de la care nu trebuie să lipsești. Va fi un prilej perfect pentru a mai petrece timp cu partenerul. 


Vărsător


Nu trebuie să îți mai faci griji în privința banilor, pentru că vor apărea atunci când te aștepți mai puțin. Plătești și toate datoriile și îți mai și rămân.

 

Pești


Continui cu planurile de viitor și vrei să știi foarte clar ce proiecte vei demara în anul următor. Ai timp suficient, dar tu consideri că nu e suficient. 
 

×